1.000.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»


       Η σημερινή ημέρα είναι πάρα πολύ σημαντική για όλους εμάς, που δουλεύουμε αφιλοκερδώς και χωρίς κανένα αντάλλαγμα και οικονομικό έσοδο. Αντίθετα, δαπανούμε χρήμα και κόπο  για την συντήρηση της έγκυρης ανεξάρτητης ενημερωτικής  σελίδα σας, που έχει  καθ’ ομολογουμένως από φίλους και «εχθρούς» κατακτήσει τις  καρδιές σας, αλλά και μια θέση στην καθημερινή  ενημέρωσή σας, μέσω των νέων τεχνολογιών και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στη Μεσσηνία, και γενικότερα  στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο…!!!!

Γιατί είναι σημαντική ημέρα σήμερα…;;;;

Πιο συγκεκριμένα, είναι σημαντική και πάρα πολύ χαρούμενη  και ιδιαίτερα τιμητική, γιατί η μοναδική ανεξάρτητη  έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας μέσα σε πάρα πολύ  μικρό χρονικό διάστημα και με πενιχρά μέσα  κατάφερε να κερδίσει της καρδιές 1.000.000  και πλέον αναγνωστών και φίλων  και να κοιτάει στα ίσια και στα  μάτια άλλες σπουδαίες και σημαντικές σελίδες και πόρταλ ενημέρωσης με μεγάλα κεφάλαια και ανεξάντλητα μέσα  και σε ένα χώρο αρκετά απαιτητικό και σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό…!!!

Όλοι εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε ως σκοπό την ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση με στόχο την ελευθερία της άποψης μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια σεβασμού και δημοκρατικών αντιλήψεων, όπως πρεσβεύει εδώ και χιλιάδες χρόνια ο μοναδικός σπουδαίος  ελληνικός πολιτισμός μας…!!!

Αυτή η σελίδα που ως σύνθημα είχε: «όταν η ενημέρωση αποκτά τόπο τότε έχει μοναδικό τόπο τότε είναι η ενημερωτική σελίδα «Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας» κέρδισε αυτό το μεγάλο στοίχημα και προχωρά με  σημαντικά, αλλά πάντα σταθερά βήματα στη νέα εποχή των προκλήσεων και των απαιτήσεων από το  ευρύ αναγνωστικό κοινό, το οποίο θέλει σταθερή ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση…!!!

Εμείς καταφέραμε ένα μικρό τόπο ένα χωριουδάκι το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας των λίγων εναπομεινάντων κατοίκων, που βρίσκεται στην καρδιά της Μεσσηνίας μας να το κάνουμε παντού γνωστό να ενώσουμε τους  ξενιτεμένους συντοπίτες μας κάτω από μια σταθερή και σίγουρη αγκαλιά ενημέρωσης. Έτσι, έγινε, από εσάς και την ιδιαίτερη αγάπη σας, παντού γνωστό όχι μόνο στα όρια του ελλαδικού χώρου, αλλά και διεθνώς και αυτό είναι σημαντικό και σπουδαίο και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε…!!!

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια  ιδιαίτερα  τα μεγάλα ενημερωτικά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, τους καταξιωμένους αρθρογράφους  και  πασίγνωστους  δημοσιογράφους, αλλά και τους σπουδαίους επιστήμονες που μας εμπιστευτήκαν και πρόβαλαν της ειδήσεις τους, την άποψη τους, την έρευνα τους, και μεγάλα ιστορικά γεγονότα μέσα από την σελίδα μας αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση της εργασίας που καταβάλουμε.

Όλα αυτά  που πετύχαμε δεν οφείλονται μόνο σε εμάς  και στην πραγματικά σπουδαία  και άοκνη εργασία μας. Άλλωστε, αυτό θα ήταν υπερβολή να το διεκδικήσουμε ατομικά, αλλά πρέπει να πούμε και να τονίσουμε ότι  κατά το πλείστον όλα οφείλονται σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε και  διαλέγετε  για την ενημέρωση σας  την σελίδα μας, αλλά και μας στηρίζετε με τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης, που λαμβάνουμε καθημερινά από όπου υπάρχουν Έλληνες και άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Βέβαια, θα πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που κατά καιρούς μας πολεμάνε, γιατί μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και μας κάνουν καλύτερους, αφού πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και όχι το χειρότερο, όπως, δυστυχώς, αυτοί νομίζουν…!!!!

Αγαπητοί μας αναγνώστες καλοί μας φίλοι και συντοπίτες μας, όπου γης, θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας και με δύναμη ψυχής να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνετε με το να στηρίζετε την σπουδαία μας προσπάθεια και επίσης, θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να συνεχίσετε να διαλέγετε και να επιλέγετε για την αληθή ενημέρωσή σας, την  ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας  και εμείς ως συντακτική ομάδα της σας υποσχόμαστε ότι θα την πάμε ακόμα πιο ψηλά και πιο δυνατά και πάντα θα είναι ανεξάρτητη, όπως σας αξίζει …!!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά, όλοι μας, για την έμπρακτη αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας….!!!!

Με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη,

Η συντακτική ομάδα της ανεξάρτητης έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας  «Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας».
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ