ΔΕΚΑ ΕΦΤΑ ΝΟΕΜΒΡΗ, 1973..! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ..!


Του, Γιάννη Κανελάκη  
Δέκα εφτά Νοέμβρη, 1973..! Το μεγάλο και καλοστημένο παιχνίδι των Αμερικανών..!
Ένας λαός έτρωγε σφαίρες και μια συμμορία, αμερικανοκίνητη, δήθεν αντιστασιακών, συνεργάστηκε, εντός κι εκτός του Πολυτεχνείου, με τις μυστικές υπηρεσίες και ακόμη πλουτίζει..! Και δεν έπαψαν να πατάνε πάνω στο αίμα αυτών, που έπεσαν νεκροί!!!
Δηλαδή, συνεχίζουν να κρατάνε θέσεις κλειδιά, εντός κι εκτός συνόρων και πολίτες, που στο κορμί τους υπάρχουν ακόμη σφαίρες, είναι φτωχοί και άνεργοι!!!
Ενώ τα πρακτορακια της Σία, βγήκαν από το Πολυτεχνείο ...κουστουμαρισμένοι και εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς, δώρο της Σια!!!
Κι αφού οι αμερικανοί, σε συνεργασία με τα πρακτορακια της, φοιτητές και άλλους, πέτυχαν αυτό που ήθελαν, άφησαν το Πολυτεχνείο και εισέβαλαν, με τον παρανοϊκό Ιωαννίδη στη Κύπρο!!! Αυτός ήταν και ο κύριος στόχος των Αμερικανών,( θυμήσου τον Κίσινγκερ..), γι' αυτό και προκάλεσαν το Πολυτεχνείο!!! Ως ανάχωμα..! Κι αυτό το μαρτυρεί, η κραυγαλέα και η προδοτική στάση των αμερικανοπρακτορακων, γνωστών φοιτητών και άλλων, οι οποίοι δεν έσπασαν ούτε ένα...αβγό, όταν οι Αμερικάνοι με τον Ιωαννίδη, έδιναν στους Τούρκους τη...μισή Κύπρο!!!
Καμία πορεία και καμιά...πουλημένη εξέγερση δεν έκαναν..! Τήρησαν πιστά τις εντολές των Αμερικανών!!!
 Εξάλλου, μισθοφόροι τους ήταν και είναι, όπως στα πέριξ τα λέει ο λαός..!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ