ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΑΣ 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΦΛΩΡΟ ΓΙΑ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 39ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ


Επιχείρηση με 24 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Νέες συλλήψεις στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης έγιναν την Τετάρτη, σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και για διάφορα αδικήματα. Συνολικά στο νομό μας συνελήφθησαν 24 άτομα, ενώ ξεχωρίζει η σύλληψη 40χρονου, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη Λάρισα για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συνελήφθη ως φυγόποινος.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές Νοεμβρίου έως και προχθές και στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκειά τους, έγιναν έλεγχοι συνολικά σε  802 άτομα, εκ των οποίων 609 ήταν Έλληνες και 193 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 717 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 122 άτομα, από τα οποία 66 ήταν Έλληνες και 56 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα.

Τέλος, βεβαιώθηκαν συνολικά 267 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία

Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, ένας 29χρονος αλλοδαπός στη Μεσσήνη καθώς είχε στην κατοχή του 3.3 γραμμ. και ένας 44χρονος Έλληνας στην περιοχή του Αγ. Φλώρου διότι είχε στην κατοχή του 3 γραμμ. ηρωίνης.

Ένας 39χρονος για κλοπή. Ειδικότερα, ο 39χρονος το απόγευμα της Τετάρτης, μπήκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην οδό Αθηνών και αφαίρεσε 6 τάματα από εικόνες. Λίγο αργότερα συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Ένας Έλληνας, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας 40χρονος, για καταδικαστικό έγγραφο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών και 7.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Ένας Έλληνας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνίαση

Στα πλαίσια της επιχείρησης και της σύλληψης του 44χρονου στον Άγιο Φλώρο για κατοχή ποσότητας ηρωίνης, εξιχνιάστηκε και μια κλοπή. Ο 44χρονος βρέθηκε να επιβαίνει σε ένα μηχανάκι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών ήταν κλεμμένο. Ειδικότερα, είχε κλαπεί στις 6 Νοεμβρίου από τη Μεσσήνη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ