ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019»Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10 το πρωί ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 33 ολοκαίνουργια μοντέλα, αριθμός ρεκόρ για τη χώρα μας.

Στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων που συμμετέχουν στην έκθεση, θα παρουσιαστούν συνολικά 150 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από υβριδικά, έως plug-in hybrid, ηλεκτρικά και με συμβατικούς κινητήρες.

Το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το καινούργιο Golf, καθώς έρχεται στη χώρα μας λίγες μέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια στη Γερμανία.

Μάλιστα, οι Έλληνες φίλοι των τεσσάρων τροχών θα έχουν τη δυνατότητα να το επεξεργαστούν πριν από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο.

Επίσης, η Mercedes αναφέρει πως θα κάνει τέσσερις εκπλήξεις, με την Peugeot να φέρνει τα ολοκαίνουργια 208 και e-208, τη BMW τη νέα Σειρά 1, την KIA το XCeed, τη Hyundai το υβριδικό Kona και το i10, την Opel το νέο Corsa, τη Renault το νέο Clio, την DS το ηλεκτρικό  DS 3 Crossback E-Tense και τη Fiat το 500X Sport.

Αναλυτικά οι πανελλαδικές πρεμιέρες

Οι πύλες θα ανοίξουν για το κοινό στις 10 το πρωί του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου. Το ωράριο τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή είναι 3-9 μμ) και τα δύο Σαββατοκύριακα 10 πμ – 9 μμ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8€ και αυτή του μειωμένου 5€ (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών). Παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν πρεμιέρα (πατήστε πάνω στο όνομα του μοντέλου για να διαβάσετε περισσότερα):


Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 υποστηρίζεται από τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ). Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχουν οι εταιρείες του Αftermarket, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive.
Η εκθεση  θα πραγματοποιηθεί στο Oλυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (9-17 Νοεμβρίου)

Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00
Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ