ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


      Πολλές φορές η ζωή μας και η καθημερινότητα μας είναι μπλεγμένη μέσα στην ρουτίνα και σε αυτά που θέλουν να μας πλασάρουν ώστε τα μεγάλα και τα σπουδαία να γίνονται μικρά και ανούσια αντίθετα τα σκουπίδια και οι γελοιότητες να γίνονται τα τάχα και δήθεν σπουδαία και λαμπρά που γίνονται η τροφή για τον κάθε ντενεκέ.  

Σε αυτά τα πλαίσια της ζωής του Νεοέλληνα σαχλαμαρακια υπάρχει μια άγνωστη και δραματική ιστορία για μια πεζογέφυρα στην Λεωφόρο Κηφισίας . Είναι η πεζογέφυρα, στη Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού.

Παραδόθηκε πριν από 8 χρόνια  αυτή τη γέφυρα, την έφτιαξε ο πατέρας του 15χρονου Σόλωνα, που τον σκότωσε αυτοκίνητο καθώς το παιδί προσπάθησε να διασχίσει την άκρως επικίνδυνη Λεωφόρο , σε εκείνο το σημείο και τον εγκατέλειψε.

Όταν τον βρήκαν τον οδηγό και τον δίκασαν, τη χρηματική αποζημίωση που έλαβαν οι γονείς του και δυστυχώς ήταν ψυχούλα, για το χαμό του παιδιού τους, τη χρησιμοποίησαν για την κατασκευή της και βοήθησαν και άλλοι άνθρωποι, αφιλοκερδώς συνεισφέροντας ανώνυμα και πολλές φορές κάποιοι από το υστέρημα τους. Αυτή η γέφυρα, σε αυτό το σημείο που σήμερα  σώζει άλλα παιδιά  και πάρα πολλούς ανθρώπους που την χρησιμοποιούν καθημερινά και το ασανσέρ της βοηθάει επίσης άτομα με κινητικά προβλήματα να διασχίζουν με ασφάλεια το δρόμο σε εκείνο το σημείο.

Δυστυχώς κάποιοι ηλίθιοι νεότητες της σαχλαμάρας και της γελοιότητας που έχει γίνει σήμερα σήμα κατατεθέν μιας  παρακμάζουσας κοινωνίας , την βανδαλίζουν και σπάνε το ασανσέρ με την πρώτη ευκαιρία και δυστυχώς χωρίς ντροπή  αφαιρούν και την ταμπέλα που λέει ότι η γέφυρα έχει φτιαχτεί στη μνήμη του 15χρονου ίσως γιατί αυτός ο δεκαπεντάχρονος δεν προσφέρει πολιτικά ωφελεί στην μιζαδορικη πολίτικη σκηνή …!!! Το έχουν κάνει επανειλημμένα έτσι και ο πατέρας κάθε φορά την επισκευάζει. Αδιανόητα πράγματα βέβαια για μια Ελλάδα που θέλει να λέει ότι έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στον σύγχρονο κόσμο ..!!!

 Ντροπή και αίσχος για εμάς τους ανθρωπιστές και υπέρ πατριώτες που κατά τα άλλα, φοβόμαστε μην μας κλέψουν τον μπολιτιζμο μας οι ξένοι ...

Η πεζογέφυρα κατασκευάστηκε με χρήματα του πατέρα του μικρού Σόλωνα  (Πολ. Μηχανικός) και με χρήματα του κολλεγίου Αθηνών μιας και το παλικαράκι φοιτούσε εκεί.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ