ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΣ


Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Αρφαρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30, Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει η φιλαρμονική μπάντα των Αρφαρών και Καλαμάτας, το ρεμπέτικο τμήμα του Μορφωτικού συλλόγου Καλαμάτας και θα υπάρξει παρουσία μικρών και μεγάλων Αϊ Βασίληδων!

Στον στο χώρο θα βρίσκεται το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη για τα γράμματα των παιδιών, DJ και φουσκωτό για δωρεάν παιχνίδι καθώς και χριστουγεννιάτικα εδέσματα και παραδοσιακά ζεστά λαλάγγια για όλους!

Συμμετέχουν: Η τοπική κοινότητα Αρφαρών, ο σύλλογος κυρίων Αρφαρών, η φιλαρμονική Αρφαρών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Αρφαρών, ο πολιτιστικός σύλλογος Αναγέννηση, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Αστέρας, ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Φλώρου, ο πολιτιστικός σύλλογος Πηδήματος, οι  Τοπικές  Κοινότητες:  Βρωμόβρυσης, Σταματηνού, Βελανιδιάς,  Αγρίλου, Αγίου Φλώρου και Πηδήματος και Πλατέος.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ