200 ΧΙΛ. € ΗΤΑΝ Η ΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΜε λεία 200.000 € έφυγαν οι τρεις ληστές που την Δευτέρα (2/12/19), στις 8:50 το πρωί «κτύπησαν» το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη Χώρα του Δήμου Πύλου Νέστορος και εξαφανίστηκαν.

Οι τρεις κακοποιοί κρατώντας αυτόματα όπλα, καλάσνικοφ, κατά τους αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν στην Τράπεζα και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, με όμηρο έναν υπάλληλο κατέβηκαν στο υπόγειο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Εκεί αναμένοντας ψύχραιμοι μέχρι τη λήξη της χρονοκαθυστέρησης το άνοιξαν αρπάζοντας ποσόν περίπου 200.000 €.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους τρεις δράστες που φορούσαν μάσκες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, οι δύο μπήκαν στην τράπεζα και ο τρίτος παρέμενε έξω. Ακόμα κάποιοι από τους κατοίκου της περιοχής, κάνουν λόγο και για πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι τρεις δράστες, αφού άρπαξαν τα χρήματα, απελευθέρωσαν τον όμηρο και πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος γκρι.

Από τις αστυνομικές αρχές γίνεται εξονυχιστική έρευνα, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και στους όμορους Νομούς Ηλείας Αρκαδίας και Λακωνίας Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι τρεις δράστες να είναι οι ίδιοι με αυτούς που προ εφταημέρου, την περασμένη Τρίτης, με βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 € από τα ΕΛ.ΤΑ. της Θουρίας Μεσσηνίας. Τότε οι τρεις ληστές με καλυμμένα πρόσωπα, λήστεψαν τα ΕΛΤΑ και εξαφανίστηκαν.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ