ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ»       Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής  πληροφορίες το 9ο Σύνταγμα Πεζικού «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» που εδρεύει στο Στρατόπεδο « ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ» στην πόλη της Καλαμάτας Μεσσηνίας πήρε για  μερικό ένα  χρονικό διάστημα  ακόμα παράταση ζωής και δεν έκλεισε όπως είχε ανακοινωθεί και προγραμματίσει στης 20 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτή την στιγμή υπάρχει σιωπή και στασιμότητα για το θέμα της λειτουργίας του Στρατοπέδου αλλά και τι θα γίνει στο μέλλον με πάρα πολλά σενάρια που είναι και αντικρουόμενα και κατά καιρούς βγαίνουν στην επιφάνεια της επικαιρότητας.

Βέβαια αυτή η στασιμότητα  στο θέμα του 9ου Σ.Π. δημιουργεί έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία αλλά και προκαλεί έντονο προβληματισμό,  πάντως όπως αναμένετε μετά τις γιορτές θα υπάρξει ανάλογη κινητικότητα έκτος και  αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα δρομολογήσουν ανακατατάξεις στην πολίτικη σκηνή η  και στα ελληνοτουρκικά.

Όπως διαφαίνεται η κυβέρνηση στις άμεσες  προτεραιότητες της και ενέργειες της δεν είναι αυτήν την στιγμή το κλείσιμο των στρατιωτικών Μονάδων.  
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ