ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣΜε λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού, στην Καλαμάτα. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο ομώνυμος ιερός ναός που βρίσκεται εντός του Αλεξανδρακείου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.


Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον Διευθυντή του Γηροκομείου Πρωτ. Κρεσφόντη Πουλόπουλο, τον Αρχιμ. Αλέξιο Αρώνη, τον Πρωτ. Σωτήριο Τζαϊλέα και τον νέο Εφημέριο της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Πλατέος  Καλαμάτας Μεσσηνίας  Πρεσβύτερο πατέρα Αντώνιο Μανουσόπουλο.


Ο Πρωτοσύγκελος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Σπυρίδωνος και στα μηνύματα που στέλνει στην ανθρωπότητα ο βίος και η θαυματουργία του Αγίου, ενώ τελειώνοντας ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και στο προσωπικό.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ