ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣΜε θλίψη αποχαιρετά το Ρέθυμνο τον Αντώνη Μακρυμανωλάκη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 81 ετών.


Ο εκλιπών, ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος, κοινωνικός και αγαπητός στην κοινωνία του Ρεθύμνου και όχι μόνο, υπήρξε αυτοδημιούργητος, ξεκινώντας  κυριολεκτικά από το μηδέν με  μία μικρή  εταιρεία μεταφορών, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες στην Κρήτη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ήταν, δε, ένας άνθρωπος που έβλεπε μπροστά και έτσι το 1963 ήταν ο πρώτος επιχειρηματίας του κλάδου που ξεκίνησε τα δρομολόγια μεταφορών από την Κρήτη προς την Αθήνα. Το σημαντικό έργο του συνεχίζει η οικογένεια του με μεγάλη επιτυχία.

Το Ρέθυμνο θα τον αποχαιρετίσει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέθλιας γης των Σαχτουρίων που θα τον σκεπάσει.


Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της και εύχεται  στον μεταστάντα Αντώνιο, να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

         Στους οικείους του ο  Αναστηθείς Τριαδικός Θεός  της Αγάπης και η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα να τους δίνουν  την  εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά  να ζήσουν  να τον θυμούνται και να έχουμε την ευχή του.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ