ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ………


Εσείς οι αστυνομικοί σας παρακαλώ μην ξεβρακώνετε τον κόσμο...

Πιο ευγενικά οι συλλήψεις παρακαλώ...

Δεν πειράζει που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ούτε που οι πέτρες και οι μολότοφ που πέφτουν βροχή από τα μπαλκόνια προς κάθε ανυποψίαστο περαστικό.

Ενοχλούνται ορισμένοι, ίσως επειδή δεν είναι η δική τους περιουσία και δεν είναι οι ίδιοι θύματα των επαναστατών χωρίς αιτία.

Επαναστατών που δεν είδαμε ποτέ να διαδηλώνουν ειρηνικά για δικαιώματα αξίες και ιδανικά  και ποτέ μα ποτέ δεν διαδήλωσαν για την φτωχοποίηση της Ελλάδας, αλλά ουδέποτε για τα εθνικά μας θέματα, που πάντα ψάχνουν αφορμές από μεμονωμένα περιστατικά ώστε να βγουν απ τις σπηλιές τους και ως μαριονέτες ενός αντιεξουσιαστικού συστήματος να κάνουν το χαβαλέ τους, που το ιδανικό για αυτούς είναι μια κοινωνία ασυδοσίας και ατιμωρησίας άνευ ελέγχων και πάντα να βολεύουν το σύστημα όταν αυτό είναι στριμωγμένο γιατί χωρίς το σύστημα δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε αυτοί.

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να τους προσάψω είναι, πως είναι άβουλα πλάσματα που κάποιοι εκμεταλλεύονται για να πετύχουν τους σκοπούς τους άλλωστε τα ιδία αφεντικά έχουν και αυτοί όπως και οι αστυνομικοί που δέρνουν ακόμα και τα τιμημένα γηρατειά.

Όχι!

Δεν τους σέβομαι και δεν θα τους σεβαστώ ποτέ ούτε τους μεν ούτε τους δεν……….!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ