ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


 Κραυγή απόγνωσης από τους προέδρους των χωριών της Δ.Ε. Αρφαρών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την παραβατικότητα στην περιοχή των Αρφαρών. Οι πρόεδροι από τα χωριά: Αρφαρά, Άγιος Φλώρος, Άγριλος,  Βρωμόβρυσης, Βελανιδιά, Πλατύ, Πήδημα και Σταματινού έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας με αποδέκτες τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, στους βουλευτές του Νομού, στον Αντιπεριφερειάρχη, στην Αστυνομία και τον Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Στην επιστολή τους κάνουν έκκληση να μπει τέλος στην ανομία που επικρατεί στα χωριά τους, και περιγράφουν περιστατικά παραβατικότητας , κάνοντας λόγο για λεηλασία των περιουσιών τους, για ηλικιωμένους που ζουν τρομοκρατημένοι και κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, για κομμένα καλώδια σε αγροτικούς δρόμους, και για στατιστικά της Αστυνομίας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς , σύμφωνα με τους ίδιους, δεν καταγγέλλονται όλα τα περιστατικά. “Βάλτε τέλος στην ανοχή! Θέλουμε επιστροφή στην κανονικότητα, στην ηρεμία μας, στην ασφαλή ζωή μας”, δηλώνουν χαρακτηριστικά.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ