ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Ο      Δήμος Καλαμάτας ξεκίνησε και ολοκλήρωσε με αρκετά προβλήματα την αντικατάσταση των φωτιστικών στην πόλη, αλλά και στα χωρία του Δήμου Καλαμάτας  με νέου τύπου φωτιστικά led.

          Αυτή η πρωτοποριακή  ενέργεια του Δήμου Καλαμάτας είναι πραγματικά πάρα πολύ σπουδαία και σημαντική, διότι αύξησε κατακόρυφα τον φωτισμό των δημοτικών οδών, αλλά και μείωσε αρκετά το κόστος της ηλεκτρικής ενεργείας  προστατεύοντας το περιβάλλων αλλά και την τσέπη των δημοτών.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά όμως τα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης για αυτές τις  συμαντικες ενέργειες του Δήμου Καλαμάτας  διαψεύστηκαν και αντικαταστάθηκαν γρήγορα από συναισθήματα ντροπής, απογοήτευσης και οργής, καθώς τα νέα φωτιστικά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των δημοτών του Δήμου Καλαμάτας, αφού δεν λειτουργούν και παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα και εύκολα βραχυκυκλώνουν, με αποτέλεσμα να μένει στα σκοτάδια μεγάλο μέρος του Δήμου Καλαμάτας και ιδιαίτερα στα χωριά του Δήμου και έτσι οι κάτοικοι να αγανακτούν για αυτήν  την άθλια κατάσταση.

          Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι του χωριού Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας,  που αρκετά τμήματα του χωριού έμειναν στα σκοτάδια, λόγω των προαναφερόμενων προβλημάτων και της ανησυχητικής αδράνειας της Τοπικής Κοινότητας, που όχι μόνο δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα του χωριού, αλλά ούτε να τα διαχειριστεί.  Άλλωστε, μια και μοναδική συνεδρίαση έγινε του Τοπικού Συμβουλίου και το μοναδικό θέμα που συζήτησαν είναι να φτιάξουν σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης …………!!!!!!!!!

Δυστυχώς, το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας αντιμετωπίζει μια πληθώρα προβλημάτων με κορυφή στην πυραμίδα των προβλημάτων την αυξανομένη παραβατικότητα.

          Για άλλη μια φορά, η ανεξάρτητη  μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  αναλαμβάνει ενεργό ρόλο με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει κατά καιρούς και έχουν ως στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες προβολής να επιτύχουν  την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση  των αρμόδιων φορέων  και υπευθύνων. Αυτό έχει πραγματοποιηθεί από εμάς αρκετές φόρες και με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού αυτή η σελίδα είναι η  μοναδική ανεξάρτητη και σταθερή φωνή των πολιτών και των συντοπιτών μας,  ώστε να επιλυθούν  τα προβλήματα και να καλυτερεύσει  η ζωή των κάτοικων του Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ