40ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ


Αδυνατούν να διανοηθούν και να κατανοήσουν στην κοινωνία της Καστοριάς, πολύ δε περισσότερο η οικογένεια και οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας, του τί ακριβώς έγινε και

χάθηκε τόσο άδικα.

Συνοριοφύλακες της πόλης που μίλησαν στο bloko.gr, σημειώνουν πως η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, είχε χρόνιο άσθμα και μόλις εμφάνισε κάποια συμπτώματα της νόσου, επικοινώνησε αμέσως με τον ΕΟΔΥ και τον πνευμονολόγο της. Και οι δύο πλευρές υπήρξαν καθησυχαστικές, έχοντας ως δεδομένο τη νεαρή ηλικία της, παραβλέποντας ωστόσο -όπως με τραγικό τρόπο αποδείχτηκε εκ των υστέρων- την υποκείμενη πάθηση της.

Ο σύζυγος της, σε μία ένδειξη κοινωνικής ευθύνης, μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα, αμέσως μόλις η σύζυγος του εμφάνισε τα συμπτώματα, πέντε ημέρες δηλαδή πριν από το θάνατο της, ενώ μέρα με την ημέρα η κατάσταση της παρουσίαζε επιδείνωση. Εν αναμονή του τεστ και του αποτελέσματος, της έγινε σύσταση για κάποια φαρμακευτική αγωγή και την Παρασκευή παρουσίασε αισθητή βελτίωση. Δυστυχώς ήταν το κύκνειο άσμα.

Σηκώθηκε, μαγείρεψε, περιποιήθηκε το σπίτι και λίγες ώρες αργότερα (ξημερώματα Σαββάτου πλέον) εξέπνευσε. Η απάντηση για το θετικό του τεστ ήρθε τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα, περίγυρος, κάτοικοι και αστυνομικοί στην ακριτική Καστοριά ν' αποφαίνονται πως πρώτα πεθαίνουμε και μετά μας λένε τα πως και τα γιατί.

Έχουν άδικο;Του, Γιώργου Καραϊβάζ 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ