ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μέσα από ένα λίαν κατατοπιστικό φυλλάδιο, το οποίο εξέδωσε προς διανομή στο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, κατά την Κυριακή της Τυρινής, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, μέσα στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας, ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς για τους τρόπους προφύλαξης από τον ιό.
Το φυλλάδιο εκδόθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το επιμελήθηκε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - KATANΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Την Κυριακή της Τυρινής 1 Μαρτίου 2020  και ώρα 6 μ.μ., ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα χοροστατήσει κατά τον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Με το πέρας της Ακολουθίας ο  Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει επικαίρως.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ