ΝΕΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
          Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, σας ανακοινώνουμε ότι μια δικιά μας, μια  νέα και ταλαντούχα επιστήμονας και πάνω από όλα ένας πραγματικά σπουδαίος και αληθινός άνθρωπος, η πολυγραφότατη,  δραστήρια φιλόλογος κυρία Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου με καταγωγή από τον Δεσύλλα Οιχαλίας Μεσσηνίας, που διαμένει στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και είναι σύζυγος του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της ανεξάρτητης μοναδικής και έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας πήρε με άριστα έναν ακόμη βαρύτιμο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Εμείς πάντα στα πλαίσια της ανάδειξης, της προβολής και της παρουσίασης των νέων ανθρώπων, που είναι το μέλλον της πατρίδας μας, τους προβάλουμε και τους αναδεικνύουμε, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο…!!!

Αγαπητή μας Μαριάννα, συνέχισε έτσι σταθερά και ανοδικά με πρόοδο και αγάπη και εμείς ελπίζουμε ότι όλα θα αλλάξουν και όλα θα γίνουν καλύτερα, γιατί αυτή η πατρίδα και αυτός ο τόπος δεν προορίζεται να πεθάνει, αλλά να ζήσει…!!!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:                       Γκρόγκου
ΟΝΟΜΑ:                             Μαριάννα
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:                   Αδάμ
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ:                  Μαρία
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:            Καλαμάτα Μεσσηνίας
ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:              11 Νοεμβρίου 1993
ΚΑΤΟΙΚΟΣ:                                 Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:   Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, Τ.Κ.: 28009
ΟΙΚΟΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:           Έγγαμη
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  ΣΥΖΥΓΟΥ:                 Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος
E-MAIL:                               gkrogmar@hotmail.com


ΣΠΟΥΔΕΣ:

1999-2005: Δημοτικό Σχολείο  Διαβολιτσίου, Απολυτήριο Δημοτικού «Άριστα» (10) και διαγωγή «Κοσμιότατη».
2005-2008: Γυμνάσιο Διαβολιτσίου, Απολυτήριο Γυμνασίου «Άριστα» (19 και 9/12) και διαγωγή «Κοσμιότατη».
2008-2011: Γενικό Λύκειο Διαβολιτσίου, Απολυτήριο Λυκείου «Άριστα» (18, 2) και διαγωγή «Κοσμιότατη».
2011-2016: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών, Τμήμα Φιλολογίας, Κατεύθυνση Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, Βαθμός Πτυχίου «Άριστα» (8, 87).
◦ 2017-2019: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών, Τμήμα Φιλολογίας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία», Κατεύθυνση «Νέα Ελληνική Φιλολογία».
*Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κάθε χρόνο μου απονέμονταν αριστεία προόδου από το Υπουργείο Παιδείας και δεν είχα βοηθηθεί και παρακολουθήσει φροντιστηριακά μαθήματα.

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ:

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ:

◦ Κατά το σχολικό έτος 2005-2006 για αρίστευση στη Α΄ τάξη Γυμνασίου με γενικό βαθμό 19,2/12 και διαγωγή «Κοσμιότατη».
◦ Κατά το σχολικό έτος 2006-2007 για αρίστευση στη Β΄ τάξη Γυμνασίου με γενικό βαθμό 19,5/12 και διαγωγή «Κοσμιότατη».
Κατά το σχολικό έτος 2007-2008 για αρίστευση στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου με γενικό βαθμό 19,9/12 και διαγωγή «Κοσμιότατη».
ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ:

Κατά το σχολικό έτος 2008-2009 για αρίστευση στη Α΄ τάξη Λυκείου με γενικό βαθμό 18,2 και διαγωγή «Κοσμιότατη».
Κατά το σχολικό έτος 2009-2010 για αρίστευση στη Β΄ τάξη Λυκείου με γενικό βαθμό 18,4 και διαγωγή «Κοσμιότατη».
Κατά το σχολικό έτος 2010-2011 για αρίστευση στη Γ΄ τάξη Λυκείου με γενικό βαθμό 18,2 και διαγωγή «Κοσμιότατη».

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:

◦ Παρουσίαση πτυχιακής εργασίας με θέμα «Ο Ρεαλισμός στην Πεζογραφία του Γρηγορίου Ξενόπουλου» με επιβλέποντα τον Καθηγητή κ. Γιώργο Ανδρειωμένο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία έλαβε βαθμό «Άριστα» και βαθμολογία  «10» (Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016).

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:

◦ Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία με θέμα «Η Ελληνικότητα στο έργο του Γιάννη Ρίτσου» με επιβλέποντα τον Καθηγητή κ. Γιώργο Ανδρειωμένο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019).

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ:

◦ Πραγματοποίηση Πρακτικής Άσκησης στο 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (από 21-10-2013 έως 20-12-2013) με την παροχή Βεβαίωσης και Συστατικής Επιστολής από τον Διευθυντή του Σχολείου για την άριστη συμπεριφορά μου και την εν γένει παρουσία μου στην όλη λειτουργία του Σχολείου, την ικανότητα στην επιτυχή μεταδοτική διδασκαλία, την αναλυτική σκέψη, τις ερευνητικές ανησυχίες και την άρτια επιστημονική κατάρτιση στον τομέα των Φιλολογικών Επιστημών και ιδιαίτερα στον τομέα της Νεοελληνικής και Κλασσικής Φιλολογίας, την ανάδειξη του Σχολείου με άριστο τρόπο και με την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, την δεξιότητα συνεργασίας με τους μαθητές και τους καθηγητές, τον ιδιαίτερο ζήλο σε όποια εργασία ανέλαβα, την επίτευξη μεθοδικής εργασίας με σαφείς στόχους και τέλος, την υπόσχεση μίας λαμπρής ακαδημαϊκής καριέρας.

◦ Πραγματοποίηση Εθελοντικής Εργασίας στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Παράρτημα Καλαμάτας για το χρονικό διάστημα 27-03-2015 έως και 12-2-2016, όπου και συμπλήρωσα 114 ώρες παρουσίας και προσφοράς έργου. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα ασκήθηκα: α) στην θεματική ευρετηρίαση των βιβλίων, β) στην ταξινόμηση, γ) στην ταξιθέτηση, δ) στην καταλογογράφηση, ε) στην οργάνωση των περιοδικών εκδόσεων της βιβλιοθήκης, στ) στην εξυπηρέτηση των χρηστών της βιβλιοθήκης και του αναγνωστηρίου και ζ) στην αναζήτηση βιβλιογραφικών στον O.P.A.C. (Online Public Access Catalog) της βιβλιοθήκης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

2019: Πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.».
2019-2020: Πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ».

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:

2012-2013: Διαλέξεις της Ακαδημίας των Πολιτών με γνωστικό αντικείμενο «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» με συμμετοχή σε όλες τις επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις του, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, συμπληρώνοντας 50 ώρες κατάρτισης (κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους του 2012-2013).

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ:

Αγγλικά:
London Tests of English Level 2 – Intermediate Communication του Edexcel Entry Level Certificate in ESOL International (ENTRY 3) (CEF B1) (Βαθμός: PASS WITH MERIT).
City & Guilds Level 1 Certificate in ESOL International (reading, writing and listening) – (Communicator B2) - και City & Guilds Level 1 Certificate in ESOL International (Spoken) – Communicator B2 - (Συνυποβάλλονται αθροιστικά για την απόδειξη της καλής γνώσης).

Γαλλικά:

Γνώσεις και ομιλία σε επαρκή βαθμό.

ΓΝΩΣΗ Η/Υ:

ECDL Base: Επεξεργασία Κειμένου (Ms Word 2013), Υπολογιστικά Φύλλα (Ms Excel 2013) και Πλοήγηση στον Ιστό και Επικοινωνία (Ms Internet Explorer and Ms Outlook).


ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ - ΣΥΜΠΟΣΙΑ:

23ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της Π.Α.Λ.Ο με κεντρικό θέμα «Ειδική Αγωγή και Μαθησιακές Δυσκολίες - Αποτύπωση θεωρητικών τάσεων και καινοτόμων πρακτικών σε δύσκολες οικονομικές περιόδους», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (9-10 Νοεμβρίου 2012).
Διαλέξεις της Ακαδημίας των Πολιτών με γνωστικό αντικείμενο «Συμβουλευτική» με συμμετοχή σε όλες τις επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις του, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, συμπληρώνοντας 50 ώρες κατάρτισης (κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους του 2012-2013).
Διάλεξη του διακεκριμένου Καθηγητή Πανεπιστημίου του Michigan, Ann Arbor, κ. Richard Janko με θέμα: «Πώς ανασυνθέτομε έναν πάπυρο από το Ερκολάνο», που οργανώθηκε από Τμήμα Φιλολογίας στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία» και «Ηθική Φιλοσοφία» και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (21 Μαρτίου 2014).
Διεθνές Συμπόσιο «Δραματική Ποίηση και Ρητορική», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (22 Μαΐου 2013).
Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Κοινωνικές Αξίες στην Ελληνική Γραμματεία (από την Αρχαϊκή έως την Βυζαντινή περίοδο)» προς τιμήν της Καθηγήτριας κ. Γεωργίας Ξανθάκη – Καραμάνου, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (27-31 Μαΐου 2014).
9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή «Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση», που συνδιοργάνωσαν η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης και η Ελληνική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο(3-5 Οκτωβρίου 2014).
4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία», που συνδιοργάνωσαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Ελληνική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (30 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015).
Κύκλο πανεπιστημιακών διαλέξεων και εκδηλώσεων, που διοργάνωσε το Εργαστήριο Διαχρονικής Μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας «Νίκος Καρούζος» του τμήματος Φιλολογίας, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ - ΟΜΙΛΙΩΝ:

Ομιλία του Καθηγητού κ. Francisco Rodriguez Adrados με θέμα «H καινοτομία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα στο πλαίσιο της αναγόρευσης του κ. Adrados σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας (16 Οκτωβρίου 2012).
Ομιλία του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα την «Ημέρα Καριέρας», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής «Νικόλαος Πολίτης» Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (16 Απριλίου 2013).
Ομιλία της Καθηγήτριας κ. Αντωνίας Τριχοπούλου με θέμα «Το παραδοσιακό ελληνικό τρόφιμο: Προοπτικές και προβλήματα», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (26 Απριλίου 2013).
Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Αφηγηματολογία στην Ελληνική και Λατινική Λογοτεχνία» και με εισηγήσεις από τους καθηγητές κ. Chris Carey, κ. Γεωργία Ξανθάκη - Καραμάνου, κ. Ανδρέα Μαρκαντωνάτο, κ. Ελένη Βολονάκη, κ. Μαργαρίτα Σωτηρίου και κ. Τάσο Νικολόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (30 Μαΐου 2013).
Ημερίδα με θέμα «Πειρῶ τῷ μὲν σώματι εἶναι φιλόπονος, τῇ δὲ ψυχῇ φιλόσοφος», που πραγματοποίησε το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα φιλοσοφίας (21 Νοεμβρίου 2013).
Ημερίδα με θέμα «Παπυρολογία – Παλαιογραφία» και με εισηγήσεις από τους καθηγητές κ. Βασίλειο Μανδηλαρά, κ. Αθηνά Αλεξοπούλου, κ. Ιωάννα Καραμάνου και κ. Σοφία Καπετανάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (29 Νοεμβρίου 2013).
Ημερίδα στο πλαίσιο της Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π. 7,8,9» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ν.Π.Ι.Δ μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα στο ξενοδοχείο «ΦΑΡΑΙ» στην Καλαμάτα, διάρκειας 4 ωρών (27 Μαρτίου 2015).
Ημερίδα με θέμα «Η Δύσκολη Δημοκρατία και οι θεσμοί της (1946-1967), που πραγματοποιήθηκε στα Διδακτήρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (28 Μαΐου 2015).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :

Παρουσίαση προγράμματος με ομαδική εργασία σε Δημοτικά Σχολεία της Μεσσηνίας για την γνωριμία τους με έργα τέχνης και τα κινήματα της ζωγραφικής τους με θέμα: «Είμαστε παιδιά, είμαστε καλλιτέχνες! Για ένα ταξίδι στην τέχνη…», που πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης Καλαμάτας που στεγάζεται δίπλα από το χώρο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης της Καλαμάτας (13 Ιανουαρίου 2014).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

Συμμετοχή με το δοκίμιο «Περί λόγου σιωπής» στη Βραδιά Λόγου και Μουσικής «Η έκρηξη της σιωπής», η οποία έλαβε χώρα στις 8 Αυγούστου 2017 στο Θεατράκι Σταθία Κωνσταντακοπούλου στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας με υπεύθυνη την ποιήτρια Παναγιώτα Αντωνακοπούλου.
Συμμετοχή με το ποίημα «Σονέτο του Θέρους» και συμπαρουσίαση στη Βραδιά Λόγου και Μουσικής «Ένας θέρος ουρανός», η οποία έλαβε χώρα στις 8 Αυγούστου 2018 στο Θεατράκι Σταθία Κωνσταντακοπούλου στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας με υπεύθυνη την ποιήτρια Παναγιώτα Αντωνακοπούλου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

◦ Συνέντευξη για την εμπειρία μου από την Πρακτική Άσκηση σε Λύκειο επιλεγμένη από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο πρόγραμμα «Νεολαία σε Κίνηση» (Youth on the Move), που πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους του ΙΚΥ στην Καλαμάτα από τις 11 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ:

◦ Αρθρογραφία σε ηλεκτρονικές και έντυπες τοπικές εφημερίδες, φιλολογικά, εκκλησιαστικά και τοπικά sites.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ:

◦Α) Επαγγελματικές δεξιότητες-Διοικητικές ικανότητες:

o    Προγραμματισμός
o    Οργάνωση
o    Ανάληψη πρωτοβουλιών/αρμοδιοτήτων
o    Εκχώρηση πρωτοβουλιών/αρμοδιοτήτων
o    Ανάπτυξη υφισταμένων
o    Διοίκηση ομάδων
o    Έλεγχος
o    Αναζήτηση πληροφοριών
o    Αναλυτική σκέψη
o    Αναγνώριση τάσεων
o    Ικανότητα σύνθεσης
o    Επίλυση προβλημάτων
o    Λήψη αποφάσεων
o    Πειθώ/επηρεασμός άλλων
o    Ικανότητα διαπραγμάτευσης
o    Διαχείριση χρόνου
o    Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας
o    Ικανότητα επικοινωνίας και ανθρωπίνων σχέσεων
o    Επίγνωση της προσωπικής επίπτω.

◦ Β) Προσωπικά χαρακτηριστικά:

o    Προτεραιότητα στην επαγγελματική σταδιοδρομία
o    Επιθυμία ανάληψης πρωτοβουλιών και ευθυνών
o    Επιμονή στην επίτευξη στόχων
o    Αντίληψη/ταχύτητα μάθησης
o    Κοινή λογική
o    Αυτοέλεγχος/αντοχή στην πίεση και το στρες
o    Αυτοπεποίθηση
o    Ευελιξία/προσαρμοστικότητα
o    Αποτελεσματικότητα
o    Προσανατολισμός στα αποτελέσματα
o    Τάξη/επιμέλεια/προσοχή στη λεπτομέρεια
o    Δημιουργικότητα/καινοτομία
o    Συνεργασία
o    Προθυμία/διάθεση
o    Αποφασιστικότητα
o    Συνέπεια/ευσυνειδησία/υπευθυνότητα/επαγγελματισμός
o    Θετικό πνεύμα/αισιοδοξία/ενθουσιασμός
o    Διαπροσωπική ευαισθησία.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

Άλλες Δραστηριότητες: Ποδηλασία, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Μουσική, Χορός και Ταξίδια στην Ελλάδα.

Ενδιαφέροντα: Βιβλία, Θέατρο, Κινηματογράφος, Ποίηση, Πεζογραφία και Αρθρογραφία.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ