ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ"του, Κυριάκου Πανόπουλου

Επειδή έβλεπα τις προηγούμενες μέρες κάποιους και κάποιες να επιχαίρουν με το κλείσιμο των εκκλησιών αδιαφορώντας για την συνταγματικά κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία, έχω να πω μόνο τούτο...... Ψωνίστε τώρα ψωμί κρυπτώμενοι χωρίς να σας ρωτά κανείς αν έχετε χρήματα για να το πληρώσετε. Συμπληρώστε έντυπα σαν τα δελτία που μοίραζαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, χωρίς κανένας να σας ρωτάει αν έχετε τις γνώσεις ή τα μέσα για να το κάνετε. Βάλτε και την ταυτότητα στο στόμα μπας και βρεθεί κανάς χωροφύλακας στο διάβα σας και είσαστε υποχρεωμένοι να του δώσετε αναφορά που πάτε και τι κάνατε.

Και μην σας περάσει από το μυαλό ότι όλα αυτά τα λέω χαιρέκακα.....κάθε άλλο !!! Τα λέω απλώς γιατί μετά και τα σημερινά νομίζω πως είναι η ώρα να αναθεωρήσουμε την όποια ιδεοληψία ή αντίδραση μας σε όποιον θεσμό δεν μας εκπροσωπήσει και να καταλάβουμε ότι οι ανθρώπινες ελευθερίες πρέπει έχουν την καθολική αποδοχή και υπεράσπιση όλων μας. Τα λέω γιατί, ας μην γελιόμαστε, οι σημερινές απαγορεύσεις είναι το κακό προηγούμενο στο ζοφερό μέλλον μας όπου όποιος κυβερνάει θα επικαλείται ορατούς και αοράτους κινδύνους για να επιβάλει την χούντα του.

Υ.Γ: Όσο για εσάς που ακόμα πιστεύετε στις παρόλες περί δήθεν "απείθαρχων ελληναράδων" δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο ίντερνετ (πριν το κλείσουν κι αυτό) για να διαπιστώσετε πως δήθεν "απείθαρχοι" υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Ακόμα και στην κατά τα άλλα πειθαρχημένη Νορβηγία. Είναι το παραμυθάκι που χρησιμοποιούν για να καλύψουν την ανεπάρκεια του συστήματος τους και να μεταθέσουν την ευθύνη στους πολίτες. Για να ξεχάσεις ότι οι πολιτικοί σου φάγανε τα λεφτά από τις προμήθειες της υγείας και η Ε.Ε της οποίας είσαι περήφανο μέλος διέτασσε περικοπές στην δημόσια υγεία για να τηρηθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Καθίστε μέσα κι εσείς τώρα !!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ