ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ FAKE NEWS ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΕΡΕΤΡΑ


Κι ενώ η Ιταλία κάνει δραματική προσπάθεια να περιορίσει την περαιτέρω εξάπλωση του ιού, η παραπληροφόρηση γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα, εξαπλώνεται επίσης. Ιδού μερικές ιστορίες που έχουν γίνει viral αλλά ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.

Ο στρατός είναι στους δρόμους

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους και το οποίο έχει ήδη περισσότερα από 250.000 views.

Η υποτιθέμενη τοποθεσία όπου εντοπίστηκε το όχημα έχει αλλάξει αρκετές φορές ενώ κάποιοι το συνέδεσαν και με τις αναταραχές που έγιναν στις αρχές της εβδομάδας σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας μετά την ανακοίνωση των μέτρων απαγόρευσης των επισκεπτηρίων.

Η αλήθεια είναι ότι τα τανκς βρέθηκαν όντως στους δρόμους του Παλέρμο αλλά η παρουσία τους δεν είχε σχέση με τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο ιταλικός στρατός ανακοίνωσε ότι τα οχήματα επέστρεφαν από στρατιωτική άσκηση στη Σαρδηνία και δεν είχαν καμία σχέση με την επιδημία.φωτογραφία με Γαλλικά στρατιωτικά οχήματα σε κάποια πόλη της Γαλλίας που τα εμφανίζουν ως ιταλικά και μεταφέρουν φέρετρα με θύματα του Κορωνοϊού ..!!!


Ο ιταλικός στρατός ανακοίνωσε ότι τα οχήματα επέστρεφαν από στρατιωτική άσκηση στη Σαρδηνία και δεν είχαν καμία σχέση με την επιδημία.


φωτογραφία με Γαλλικά στρατιωτικά οχήματα σε κάποια πόλη της Γαλλίας που τα εμφανίζουν ως ιταλικά και μεταφέρουν φέρετρα με θύματα του Κορωνοϊού ..!!!
Πηγή: www.cnn.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ