18 ΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣΠολύωρη διακοπή νερού θα σημειωθεί από το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου 2020 έως την Δεύτερα 27 Απριλίου 2020 σε διάφορες περιοχές του Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης συμπεριλαμβανομένης της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και κοινοτήτων στο πλαίσιο εκτεταμένων επισκευών του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού που παρουσιάζει προβλήματα διαρροών αλλά και για την συντήρησή του λόγω της καλοκαιρινής περιόδου από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου 2020 έως και τις 07:00  το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου 2020 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σε Καλαμάτα, Πήδημα, Άρι, Άμμο, Άνθεια, Αίπεια, Αιθαία, Θουρία, Σπερχογεία, Αντικάλαμο, Καλάμι, Ασπρόχωμα, Αεροδρόμιο Καλαμάτας, ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας, Βέργα και σε όλο το μήκος της παραλιακής έως και τους Δολούς.

Οι καταναλωτές παρακαλούνται να προχωρήσουν σε αποθήκευση νερού αρκετές ώρες πριν την διακοπή και να μην χρησιμοποιούν το δίκτυο κατά την διάρκεια των επισκευών έτσι ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα υψηλή ποιότητα ύδατος.

Σε σχετική ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Κουκούτσης επισημαίνεται: "Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και την συνεργασία σας και σας διαβεβαιούμε ότι πράττουμε τα πάντα έτσι ώστε η περιοχή μας να μην αντιμετωπίσει υδροδοτικά προβλήματα τους δύσκολους μήνες που έρχονται λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας".Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ