ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)                                                                            Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» αυτές τις άγιες ημέρες του πιο παράξενου και βουβού Πάσχα της ορθοδόξου χριστιανοσύνης, που θυμίζει, δυστυχώς, παρά πολύ εκείνο το φοβισμένο Πάσχα του 33 μ. Χ. στα Ιεροσόλυμα.

                                                                            Ιδιαίτερα σήμερα, λόγω των σχετικών απαγορεύσεων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, αλλά και του φόβου της αρρώστιας για να δώσει ένα τόνο ελπίδας και ηθικής αναπτέρωσης, η σελίδας μας θα προβάλει παλαιότερες φωτογραφίες, ώστε και να θυμηθούμε, αλλά και να ξανά δούμε δικούς μας ανθρώπους, που έχουν φύγει από κοντά μας.

                                                                            Πάντα αυτή η σελίδα είναι μια όαση ξεκούρασης έγκυρης ενημέρωσης, αλλά και ιδιαίτερης ιστορικής και λαογραφικής μνήμης…!!!!

                                                                            Εμείς ως η συντακτική ομάδα σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλό ταξίδι με αναμνήσεις από το παρελθόν.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ