«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ«Εσώκλειστοι αποφασίσαμε να σκεφτούμε δημιουργικά και να αποτυπώσουμε την καθημερινότητά μας με αισιοδοξία και χιούμορ», γράφουν από το σπίτι τους οι φωτογράφοι Κώστας Κορομηλάς και Ειρήνη Γάλλου, θέλοντας να διασκεδάσουν την όλη κατάσταση που βιώνουμε:

«Έτσι, λοιπόν, όπως παρατηρείτε μέσα από τις εικόνες μας, προσπαθούμε να περνάμε όμορφα στο σήμερα και να ονειρευόμαστε για το αύριο. Για τους “θεατές” μας θα θέλαμε να δηλώσουμε πως προσπαθούμε να εστιάσουμε στα θετικά. Έτσι, μένοντας σπίτι και ζώντας αυτή την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση, βάζουμε στην άκρη τα αρνητικά και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα.

Ξεκουραζόμαστε, κάνουμε πράγματα που συνεχώς αναβάλλαμε λόγω έλλειψης χρόνου, διαχειριζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητά μας, έχουμε καλύτερες επαφές με τους φίλους μας μέσω της τεχνολογίας και, το βασικότερο, αγαπάμε περισσότερο τους δικούς μας ανθρώπους.

Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πολύ θετικά σε αυτό το project και μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε».

Φωτογραφίες: Κώστας Κορομηλάς –Ειρήνη Γάλλου.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ