“ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ”- ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡ. ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣΚαταγγελία του προέδρου, Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντ. Γιαννακόπουλου στο Θεσσαλία tv.

Σοκ προκαλεί η δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας για τα 134 δείγματα που πήραν τα δυο ιδιωτικά εργαστήρια, τα οποία κατήγγειλαν με τη σειρά τους ότι δεν τηρήθηκε η διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην είναι αξιόπιστα τα τεστ ανίχνευσης , γι’ αυτό και είναι στην πλειονότητά τους αρνητικά, αφού επιλέχθηκαν κυρίως άτομα πολύ μικρής ηλικίας.

Απροστάτευτοι οι γιατροί  δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο.

Καθοδηγήθηκαν αυτοί που πήραν τα δείγματα από 4 μόνο οικογένειες Ρομά για να βγουν αρνητικά !» συνεχίζει ο πρόεδρος και αποκαλύπτει την αλήθεια για το επικοινωνιακό φιάσκο, ενώ κάνει λόγο για κατατρομοκρατημένους γιατρούς που δεν μπόρεσαν να τηρήσουν το ιατρικό πρωτόκολλο ανίχνευσης των δειγμάτων .

 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που πήρε και τα περισσότερα δείγματα, έφτασε πολύ αργότερα στο χώρο κι ενώ ήδη είχε υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των Ρομά ποιοι θα είναι αυτοί που θα δώσουν επίχρισμα για το μοριακό έλεγχο…

Πηγή πληροφοριών: pressing.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ