Η ΌΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ - ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ…                                                                            Οι εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις (σχεδόν μηδενικές σε κάποιες περιπτώσεις), οι γκάφες όπως το… φλερτ στον Γιάννη Βρούτση, αλλά και έντονες αντιδράσεις για τη μεταγραφή της και το κόστος της εκπομπής της, είναι ορισμένοι από τους λόγους που οδήγησαν την Όλγα Τρέμη σε παραίτηση.


                                                                            Tη λήξη της συνεργασίας της δημοσιογράφου ανακοίνωσε η ίδια η ΕΡΤ: “Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Όλγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

                                                                            Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ”.

                                                                            Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως η Όλγα ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της στο Mega. Ως γνωστόν, διευθυντής ενημέρωσης ανέλαβε ο πρώην σύζυγός της Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, τον οποίο έχει διευθυντή και στο παλιό Mega και έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού τους συνδέει ένα παιδί.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ