Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO)Η «μουσική πορεία» ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, πέρασε από αρκετούς δρόμους, αλλά και από νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να δώσει κουράγιο σε όσους δίνουν μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες.


Αρκετοί Αθηναίοι βγήκαν στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν και να βγάλουν βίντεο και φωτογραφίες.


Το φορτηγό πέρασε κι από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεδιασκέψεις για να χειροκροτήσει την τραγουδίστρια.

Συναυλία έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με σκοπό να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα και να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κόσμο. Με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, έπιασε το μικρόφωνο και πέρασε απ' όλα τα στενά και γειτονιές της Αθήνας.Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!»
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ