ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑ 3ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ - (ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ) - ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται ένα παιδί 3 ετών και οι δυο  νεαροί γονείς του μετά από σοβαρό τροχαίο στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρων, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Ρομά ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δένδρο με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό τόσο των δύο γονιών, όσο και του παιδιού το οποίο μετά τη σύγκρουση εξφεντονιστικε και βρέθηκε τραυματισμένο έξω από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και μετέφεραν το παιδί με τη μητέρα του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ωστόσο η κατάστασή του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξαιρετικά κρίσιμη και οι γιατροί δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού έχει σοβαρά κατάγματα. Η κατάσταση της 20χρονης μητέρας του παιδιού είναι εξίσου σοβαρή και διασωληνώθηκε. 

Στο Νοσοκομείο αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς της οικογένειας, για συμπαράσταση.

Ξεψύχησε το 3χρονο αγόρι από το χθεσινό τροχαίο

Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν οι γονείς και το αγοράκι τους και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί ο μικρός δεν τα κατάφερε.


Να σημειωθεί ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μαζεύτηκαν αρκετοί ομόφυλοι (Ρομά) της οικογένειας και χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Φωτογραφία αρχείου Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ