ΑΓΡΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣΣοβαρό επεισόδιο, που κατέληξε στον τραυματισμό νεαρού σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, στο σημείο του “ΚΤΕΛ”. Τρεις νεαροί Ρομά διαπληκτίστηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με νεαρό κάτοικο της Μεσσήνης με συνέπεια τον τραυματισμό του.

 Ο νεαρός που είχε αίματα στο πρόσωπο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ