ΝΕΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


 Σύμφωνα με πληροφορίες το επενδυτικό σχέδιο δημιουργίας ξενοδοχείου, που εγκρίθηκε πρόσφατα από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχει επενδυτικό σχέδιο προς έγκριση και για κατασκευή δεύτερου ξενοδοχείου στο οικόπεδο μεταξύ των οδών Ναυαρίνου, Πέτρου Καρακούση και Κρήτης, όπου θα δημιουργηθεί το τουριστικό κατάλυμα που εγκρίθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι εγκρίθηκε «το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης KM ARK A.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 41 δωματίων των 97 κλινών, στη θέση Ανατολική Παραλία Καλαμάτας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.065.707,15 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.065.707,15 ευρώ».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

 

Να επισημαίνουμε ότι η επένδυση της υπό σύσταση εταιρείας KM ARK A.E. δεν θα πραγματοποιηθεί στο οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Π. Καρακούση και Κρήτης, αλλά σε άλλη θέση στην Ανατολική παραλία Καλαμάτας.

 

Το συγκεκριμένο οικόπεδο (στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου-Καρακούση και Κρήτης) ανήκει στην εταιρεία “Ιnland Travemo Limited” με έδρα την Κύπρο, η οποία δεν θα πραγματοποιήσει καμία επένδυση από τις προαναφερόμενες επί του συγκεκριμένου οικοπέδου


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ