ΘΑΥΜΑ: ΆΝΘΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟΓια ένα μικρό θαύμα κάνουν λόγο ο πατήρ Αθανάσιος και οι πιστοί της ενορίας των Νέων Μουδανιών Θεσσαλονίκης, αφού πριν από λίγες ημέρες, ανοίγοντας την εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία, ο ιερέας αντίκρισε ανθισμένα τα κρίνα που ήταν ανάμεσα σε πλήθος μαραμένων λουλουδιών, με τα οποία είχαν στολίσει τον Επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή.

Φωτογραφίες αυτού του θαυμαστού γεγονότος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Άκης Μπεμπετούλης, όταν δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα από τον πατέρα Αθανάσιο, ο οποίος τον παρακάλεσε, με έκδηλη συγκίνηση, να πάει στην εκκλησία και να φωτογραφίσει τα ανθισμένα κρίνα.

Ο κ. Μπεμπετούλης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση πως, παρά το γεγονός ότι οι λειτουργίες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, τα ανθισμένα κρίνα υποδηλώνουν ότι η πίστη πρέπει να παραμείνει ακλόνητη, ότι ο Χριστός είναι εδώ και περιμένει όλους τους πολίτες να επιστρέψουν στις εκκλησίες μετά την άρση των μέτρων.

«Έχω συγκινηθεί απέραντα, ζούμε ένα θαύμα, δεν έχασα ούτε λεπτό την πίστη μου και ήρθε τώρα αυτό το λουλούδι να μας δυναμώσει περισσότερη την πίστη. Ευχαριστώ πολύ τον πατέρα Αθανάσιο που με ειδοποίησε και μπόρεσα να απαθανατίσω αυτό το θαύμα, ώστε να μπορέσει να το δει όλος ο κόσμος. Μη χάνετε την πίστη σας, ο Χριστός είναι εδώ και μας προστατεύει από κάθε κακό» είπε καταλήγοντας ο κ. Μπεμπετούλης.
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο.
Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ