ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣΓίνεται γνωστό ότι στο πλαίσιο προγράμματος, συντήρησης και επισκευής των δεξαμενών και αντλιοστασίων της, η ΔΕΥΑΚ ολοκλήρωσε την επισκευή της κεντρικής δεξαμενής του παλαιού συνδέσμου Δροσιάς, από την οποία υδρεύονται τα χωριά Ανεμόμυλος, Αλώνια, Ασπροπουλιά, Πλατύ και Αριοχώρι.

Κατά την επισκευή αποκαταστάθηκαν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στον οπλισμό της δεξαμενής, καθαρίστηκε, βάφτηκε, με υλικά πιστοποιημένα για χρήση σε πόσιμο νερό.

Επιπλέον, αντικαταστάθηκαν και οι αγωγοί που βρίσκονται εντός της δεξαμενής με νέους από πολυαιθυλένια τρίτης γενιάς.

Ήδη, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, έχει παραδοθεί κανονικά στο δίκτυο υδροδότησης των χωρίων.
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ