ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟ MEGA Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣΟ δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τον κορωνοϊό και μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτειά του αλλά και για τον κοινωνικό στιγματισμό όσων έχουν νοσήσει από τον φονικό ιό.

Αρνητικά βγήκαν και τα τελευταία τεστ κορωνοϊού στα οποία υπεβλήθη ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος άφησε πίσω του την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Ο κ. Γεωργούντζος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την περιπέτειά του, ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές και μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό απέναντι σε όσους έχουν νοσήσει από τον ιό.

Αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθειά του, να μιλήσει για τον αγώνα του, όσο ακόμα ήταν στο νοσοκομείο σε μια περίοδο που ο ιός ήταν τελείως άγνωστος για την κοινωνία.

«Έπρεπε να μιλήσουμε για να βοηθήσουμε τον κόσμο, τότε το Ρίο είχε 25 άτομα και τώρα έχει 1»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην απαράδεκτη κίνηση κάποιων ασυνείδητων να γράψουν έξω από το σπίτι του την λέξη «κορωνοϊός.

«Έξω από το εξοχικό μου σπίτι, στη Μεσσηνία έγραψαν «κορωνοϊός». Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου το είπαν, ενημερώθηκα αργά.  Η περιπέτειά μου, ήταν πολύ μεγάλη, ολοκληρώθηκε στην ουσία την Κυριακή, μετά από 2 μήνες καραντίνας και αλεπάλληλα τεστ.

Για όλους τους ασθενείς, υπάρχει  κοινωνικός ρατσισμός. Οι μικρές κοινωνίες, δεν γνωρίζουν ότι το τεστ όταν είναι αρνητικό σημαίνει ότι ο ασθενής πλέον δεν νοσεί και δεν μπορεί να τον μεταδώσει.

Ο συνεργάτης ενός μάστορα που ήθελα να έρθει σπίτι για μια δουλειά, δεν ήρθε γιατί φοβόταν μήπως κολλήσει, όσο μιλούσα με τον πρώτο, εκείνος ήταν κλεισμένος στο αυτοκίνητο γιατί φοβόταν»Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο.
Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ