ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο «ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ - Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (VIDEO)Ο ηγέτης στην Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, παρέστη στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας, το KCNA. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του έπειτα από εβδομάδες φημών και σεναρίων για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Σουντσόν», ανέφερε τηλεγράφημα του KCNA. «Παρέστη στην τελετή» και «όλοι οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ζητωκραυγές» όταν εμφανίστηκε, σύμφωνα με το κείμενο αυτό. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις στην Βόρεια Κορέα και «ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής», ανέφερε ακόμη το πρακτορείο.


Ο βορειοκορεάτης ηγέτης δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση αφότου προέδρευσε σε συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου την 11η Απριλίου. Την επομένη, τα επίσημα ΜΜΕ είχαν μεταδώσει πως επιθεώρησε καταδιωκτικά σε βάση της βορειοκορεάτικης Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο… καπνιστής Κιμ

Μετά την δημόσια εμφάνισή του μπαίνει τέλος στα σενάρια, με το βίντεο που βλέπει το “φως” της δημοσιότητας να έχει… ενδιαφέροντα πράγματα να αναδείξει.

Πρώτον το ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι καπνιστής και δεν… το κρύβει, καθώς σε πολλά πλάνα εμφανίζεται να καπνίζει.

Δεύτερον ότι οι πολίτες φορούν προστατευτικές μάσκες, αλλά… όχι εκείνοι που τον πλησιάζουν


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ