ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ανακοινώνεται ότι μετά την έκδοση της από 11/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της με αρ. Πρωτ. ΙΔΑΔ/Φ.69/116/10486/26-5-20 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού COVID-19 και με γνώμονα την προστασία των δημοτών κατά το χρονικό διάστημα, από 1.6.2020 μέχρι 30.6.2020, η επικοινωνία με τον Συνήγορο θα γίνεται ως εξής:

Οι δημότες θα διατυπώνουν τα αιτήματα ή τα ερωτήματά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν ο δημότης να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως αλλά πρέπει να επισκεφθεί το γραφείο του Συνηγόρου του Δημότη,  αυτό θα γίνεται μετά από αίτημα για συνάντηση, το οποίο μπορεί να διατυπώνεται στο email: symparastatis@kalamata.gr ή στο τηλέφωνο του Συνηγόρου 6947429439 με γραπτό μήνυμα. 

 

Το αίτημα θα καταγράφεται, θα εξετάζεται και αναλόγως θα προσδιορίζεται συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τη συνάντηση με τον Συνήγορο του Δημότη στο γραφείο του στο Νέο Δημαρχείο, Αθηνών αρ.99 , 2ος όροφος.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ