ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Ιερού Ναού γενεθλίου της Θεοτόκου  στα Γιαννιτσανικα Καλαμάτας:

 

«Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός τιμάται στον παραπάνω Ι. Ναό της Παναγίας, όπου φυλάσσεται η Εφέστιος Εικόνα Του, η οποία θα μεταφερθεί στο μεγάλο Παρεκκλήσι που ετοιμάζεται προς τιμήν Του κάτω από αυτόν, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από καιρό.

 

Το φωτεινό πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης Του έχει ως εξής:

 

Τετάρτη βράδυ :

Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ, 10 προς 11/6, ώρα: έναρξης 8.30΄ μ.μ.

 

Πέμπτη πρωί :

Πανηγυρική Θ. Λειτουργία.

 

Πέμπτη απόγευμα :

 Εσπερινός - Ι. Ευχέλαιο – Ι. Παράκληση στον Άγιο, στις 6.30΄ μ.μ.

 

Για ο,τιδήποτε άλλο παρακαλούμε ν' απευθύνεστε στον ΙΕΡΕΑ, στο τηλέφωνο του Ι. Ναού (2721024654), που υπάρχει και στα σχόλια της καρφιτσωμένης μας δημοσίευσης, γιατί εμείς μόνο τις ανακοινώσεις αναλαμβάνουμε, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων πιστών.

 

ΛΙΑΝ ΘΕΡΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΘΗΚΗΝ ΣΗΝ ΠΑΝΙΕΡΟΝ, ΛΟΥΚΑ, ΕΚΘΥΜΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΕΣ, ΚΡΑΖΟΜΕΝ ΤΡΑΝΩΣ· ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ Η ΙΑΣΙΣ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΙΑΤΡΕ, ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΤΙ ΠΕΦΗΝΑΣ.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΣ! ΑΜΗΝ!

 

Σημ.:

Παρακαλούμε πολύ για τις κοιν/σεις σας, ιδιαίτερα σε Ομάδες ή Σελίδες που είστε φίλοι, που τις επισκέπτονται πολλοί πιστοί, ώστε να ενημερωθούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται κι αν δε μπορούν να παρευρεθούν, εφόσον ευλαβούνται τον Άγιο, να προσεύχονται τις ώρες που αναγράφονται παραπάνω, γιατί, ως γνωστό, όταν προσεύχονται πολλοί ταυτόχρονα η προσευχή του καθενός έχει μεγαλύτερη δύναμη. Αμήν!

Σας ευχαριστούμε.»

 


Πηγή – πληροφορίες: Φίλοι Ενορίας Γενεθλίου τής Θεοτόκου - Καλαμάτα
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ