ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, 1974-2014»

                   Στις 326 σελίδες του βιβλίου παρατίθεται η πολιτική ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις βουλευτικές εκλογές των μεταπολιτευτικών χρόνων (1974-2014). Στο διάστημα αυτό διενεργήθηκαν δέκα πέντε εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, οι οποίες καταγράφονται και αναλύονται στα αντίστοιχα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου. Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται, συνοπτικώς, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελληνική Επικράτεια (κόμματα, έδρες, ποσοστά κ.λπ), αναλυτικώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στο Ν. Μεσσηνίας, όλες οι ψήφοι των υποψηφίων βουλευτών όλων των συμμετεχόντων συνδυασμών, τα βιογραφικά σημειώματα των εκλεγμένων αντιπροσώπων και πλούσιο υλικό (φωτογραφίες, εξώφυλλα των εφημερίδων της Μεσσηνίας, ψηφοδέλτια κομμάτων, δηλώσεις, προεκλογικό υλικό υποψηφίων, ομιλίες, εκλογικά βιβλιάρια, κοινοβουλευτικό έργο κ.λπ).

 

Σχετικά με τον συγγραφέα:

 

Ο Νίκος Π. Νικολακόπουλος γεννήθηκε στη Χριστιανούπολη Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας και μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει δημοσιεύσει άρθρα πολιτικού, κοινωνικού και νομικού ενδιαφέροντος σε εφημερίδες, περιοδικά και στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα www.e-alliapopsi.com
Λιανική τιμή πώλησης: 12.5 Ευρώ

ISBN: 978-618-84724-1-9

Παραγγελίες: titanasekdoseis@gmail.com


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ