ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 49ΧΡΟΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Μια δυσάρεστη είδηση έρχεται να προστεθεί στην επικαιρότητα της περιοχής μας, με την αναφορά να γίνεται σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα που ήρθε να καταγραφεί στην Πυλία.


Πιο συγκεκριμένα ένας 49χρονος με καταγωγή από την περιοχή των Φιλιατρών έχασε την ζωή του σε ώρα εργασίας.


Πρόκειται για ηλεκτρολόγο, εργαζόμενο σε συνεργείο εργολάβου σε χώρο όπου επινοικιάζει η ΤΕΜΕΣ, που κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης βρέθηκε στο κενό από ύψος και η κατάληξη ήταν μοιραία.


Ο 49χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Πύλου.


Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ