ΆΓΡΙΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 52ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΡΟΜΑ

Δύσκολες ώρες βίωσε το βράδυ της Πέμπτης ένας 52χρονος με την οικογένειά του, που κατοικούν στην Ασπροπουλιά του Δήμου Καλαμάτας.

Μιλώντας στην “Ε” ο 52χρονος περιέγραψε αναλυτικά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα Ρομά, για μία θέση… παρκινγκ.

Ειδικότερα, όπως λέει, το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την οικογένειά του, ένας νεαρός Ρομά πάρκαρε ακριβώς έξω από το σπίτι του κλείνοντας κατά ένα μέρος την είσοδο του παρκινγκ. Η σύζυγος του 52χρονου, αφού τον ρώτησε αν ψάχνει κάποιον στην περιοχή, του ζήτησε να παρκάρει λίγο πιο κάτω για να μην κλείνει την πρόσβαση στο σπίτι. Αν και έδειξε να το δέχεται, αφού μπήκε στο αυτοκίνητο άρχισε να μαρσάρει επιδεικτικά και κινήθηκε με επιθετική διάθεση προς την πόρτα. Τότε ο 52χρονος του ζήτησε τον λόγο και πριν καλά-καλά τελειώσει τη φράση του ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον γρονθοκόπησε. Πιάστηκαν στα χέρια και αφού η οικογένεια του νεαρού, που βρισκόταν μέσα στο αμάξι κάλεσε… ενισχύσεις, εμφανίστηκαν περισσότεροι από 10 ομόφυλοί τους από κοντινό καφενείο και συνέχισαν ομαδικά τον ξυλοδαρμό του 52χρονου. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και των τριών κοριτσιών τους.

Η σύζυγος του θύματος κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έφτασε μετά από λίγη ώρα αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί, αφού πρώτα μία ομόφυλή τους μεγαλύτερης ηλικίας, τους είχε ζητήσει να σταματήσουν, σώζοντας ουσιαστικά τον άνδρα από τα χειρότερα.

Από τον ξυλοδαρμό ο 52χρονος υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και εξαρθρώθηκε ο αγκώνας του. Αφού πέρασε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από το σοβαρό περιστατικό, ο 52χρονος περιέγραψε τα παραπάνω εμφανώς φοβισμένος, ενώ έχει αρχίσει να σκέφτεται με την οικογένειά του ακόμα και να φύγουν από το χωριό.

Γράφτηκε από τον Δημήτρης Πλεμμένος

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ