ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ & ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δηλώνει: Καλλιτέχνης-Ηθοποιός και παρουσιάστρια στην εταιρεία EOE Channel και Ραδιοφωνικός Παραγωγός στην εταιρεία EOE Radios. Σπούδασε, όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook “Sto sxoleio tis zwis” και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η Ιωάννα Κουσκούση που σήμερα μπουγέλωσε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά στην πόλη της.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι η Ιωάννα Κουσκούση είχε γίνει πέρυσι και Espresso Girl, όπου δήλωνε ότι «της αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς έρωτα».

 

Το βιογραφικό της, όπως το παρουσίασε πέρυσι η Εσπρέσο:

 

Γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι σήμερα, και λατρεύει τη γυμναστική, το καλό φαγητό, τους φίλους της, τη φύση και τα ζώα.

Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει πάντα με τον εξάχρονο γιο της, τον Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή.

 

Παρά το γεγονός ότι το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, τελικά την κέρδισε η showbiz. Έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Τώρα παρουσιάζει στο STAR Βορείου Ελλάδος το «Ζήσε με αγάπη» με την επί 22 χρόνια κολλητή της Φωτεινή Μάντζιου.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πληροφορικής σε Τεχνικό Λύκειο, Αεροπορικών Εταιριών σε ΙΕΚ, Αεροσυνοδού σε ιδιωτική σχολή και Υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς».

 

ΣΤΌΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πάρει αυτό που της αξίζει στη δουλειά της και να συνδυάσει επιτυχημένα καριέρα και οικογένεια.

 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λέει σε όλους ότι τους αγαπάει (γνωστούς και αγνώστους).

 

 

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της ως μητέρα.

 

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ενέργεια και το πάθος της για ότι κάνει.

 

ΣΤΕΚΙ: Για τον καφέ της επιλέγει συνήθως το Tribeca στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ για τις νυχτερινές εξόδους της προτιμά το Casper στα Λαδάδικα.

 

ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει το φλερτ, της αρέσει το παιχνίδι και, ως Ταύρος στο ζώδιο, δεν ζει χωρίς έρωτα στη ζωή της…

 

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θα πρέπει να είναι εξίσου δημιουργικός με εκείνη, να συγχρονίζεται μαζί της και φυσικά να είναι τζέντλεμαν και ευγενικός.

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Μπάσκετ -μικρή ήταν σε ομάδα-, γυμναστική, crossfit και, φυσικά, κολύμβηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης.

 

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να είναι υγιές και ευτυχισμένο το παιδί της, να καταπολεμηθεί ο καρκίνος και να υπάρχουν μόνο αγάπη και αλληλεγγύη στον κόσμο.


ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Κρήτη!

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.aftodioikisi.grΑναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ