ΣΟΥΔΑΝΟΣ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι τριάμισι ετών και η μητέρα του σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Φιλιατρών όταν Σουδανός εργάτης γης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους Αστυνομικούς η μητέρα, αποπειράθηκε να αρπάξει το κοριτσάκι.


Το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο Σουδανός επιχείρησε να το αρπάξει στον ώμο και αμέσως επενέβη. Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Στο Α.Τ. Τριφυλίας οι γονείς του κοριτσιού υπέβαλλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στο Σουδανό ο οποίος προσήχθη και κρατείται αρνούμενος ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κορίτσι.

Ο Σουδανός είναι ηλικίας 29 ετών και διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα μας.

Στο Α.Τ. Τριφυλίας έσπευσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης αναστατωμένος από το συμβάν ο οποίος σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα με την ανασφάλεια στην περιοχή από τους χιλιάδες αλλοδαπούς και ιδίως στα Φιλιατρά.


Πηγή – πληροφορίες: gargalianoionline.gr
 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ