ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ένα περίεργο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουν. 2020  στην περιοχή της Μεσσήνης. Αυτοκίνητο ΙΧ εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε στην οδό Παύλου Πτωχού απέναντι από κατάστημα


Ειδών υγιεινής που βρίσκεται στο σημείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε προηγηθεί καταδίωξη του οχήματος που ντελαπάρισε από δυο ΙΧ στα οποία επέβαιναν Ρομά ενώ φέρεται να έχει δεχθεί και πυροβολισμούς.


Να σημειωθεί ότι ο οδηγός που είναι καλά στην υγεία του μετά το τροχαίο δεν είναι Ρομά. Για αυτό το περίεργο και σοβαρό περιστατικό  διενεργεί έρευνα το Α.Τ. Μεσσήνης.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ