ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

Συνάντηση με τους εργάτες πυροπροστασίας, που αναλαμβάνουν υπηρεσία στο Δήμο Καλαμάτας, είχε την, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπάκα.

Ο Δήμαρχος, ζήτησε από τους δημοτικούς πυροφύλακες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και στο επίπεδο της πρόληψης, με καθαρισμούς, ενημερώσεις των κατοίκων, επιτηρήσεις χώρων κ.λπ. Οι δημοτικοί πυροφύλακες θα βρίσκονται σε συνεννόηση και επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά το παρελθόν η έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση των εργατών πυροπροστασίας έχει φέρει θετικά αποτελέσματα, προστατεύοντας το περιβάλλον, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία από πυρκαγιές.

Τονίζεται ότι οι δημοτικοί πυροφύλακες έχουν λάβει τη στοιχειώδη εκπαίδευση και έχουν στη διάθεσή τους μέσα (οχήματα, εργαλεία, υλικά ατομικής προστασίας κ.λπ.) για την εκτέλεση του έργου τους.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:


Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ