ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΗ

Με πρωτόγνωρη επιτυχία, πέρα του αναμενόμενου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/06/2020 αργά το βράδυ, η Γενική Συνέλευση, του  ΑΠΣ Αστέρας Βαλύρας , όπου η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία του καινούριου Διοικητικού Συμβουλίου,  ξεπέρασε κάθε προσδοκία, θα την χαρακτηρίζαμε καθολική, ενώ θύμισε εποχές όταν οι « κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης αναδείχθηκαν πρωταθλητές  στην Α΄ Μεσσηνίας και αγωνίστηκαν στη Δ΄ Εθνική, τουλάχιστον αυτό ψέλλιζαν οι “παλιοί” των μελών του Αστέρα που είχαν ζήσει τις χρυσές εποχές όπου η ομάδα της Ιθώμης μεσουρανούσε στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο! Από εκεί και πέρα άλλο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκλογικής διαδικασίας ,  είναι ότι το 9ελές Δ.Σ  που εκλέχτηκε, δεν έχει ξανά υπάρξει στο παρελθόν εκλεγμένο  με τόση μαζικότητα και είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό ότι όντως στην ομάδα της Βαλύρας μπήκε νέο αίμα (και) στα διοικητικά όχι μόνο στα αγωνιστικά. Φυσικά να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό θα έχετε ακούσει  ή έστω διαβάσει ότι πολλές ομάδες του τοπικού Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις,  προκειμένου να ετοιμάσουν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν 2020-21  δεν βρίσκουν όχι μόνο μέλη για να ψηφίσουν, άλλα ούτε και Δ.Σ. Στην αντίπερα όχθη βέβαια βλέπουμε μια τοπική κοινωνία να συσπειρώνεται με εντυπωσιακό τρόπο και να λύνει το θέμα του αθλητικού τους τοπικού  Ποδοσφαιρικού Συλλόγου με τον πιο ωραίο τρόπο, εκλέγοντας νέο ΔΣ με νέα άτομα που έχουν όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Tο νέο Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας αναδείχθηκε  μετά την ψηφοφορία των 47 μελών που έδωσαν «παρών» στην κυριακάτικη εκλογική διαδικασία, ενώ συγκροτήθηκε σε Σώμα το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020 στα νέα γραφεία του συλλόγου, τα οποία στεγάζονται στο παλιό Κοινοτικό Κατάστημα Βαλύρας (σ.σ. δωρεάς των αδελφών Ηλία & Βασ. Κόνιαρη).


Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

 

 Πρόεδρος: Χρήστος Κ. Καίσαρης,

 Αντιπρόεδρος: Ανδρέας  Γ. Δουλάμης,

 Γεν.Γραμματέας : Ευθυμία Ξ. Καρτερολιώτη,

 Ταμίας: Παναγιώτης Β. Μπουρίκας,

Γεν.Αρχηγός: Κων/νος  Θ. Καυκούλας,

 

 

Έφορος: Νίκος Τ. Καρύδης,

  Σύμβουλος: Νίκος Χαραλαμποπουλος,

  Σύμβουλος: Μανιάτης Ν.  Παναγιώτης,

 Σύμβουλος: Παναγιώτης Φ. Οικονόμου.

 

Θα ήταν παράλειψη για την πρωτόγνωρη επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες του Αστέρα Βαλύρας  που ακολούθησαν,  να μη συγχαρούμε για την σημαντική συμβολή τους, τους διοικητικούς  και εξωδιοικητικούς παράγοντες:  Ανδρέα  Γ. Δουλάμη, Κώστα Θ. Καυκούλα, NτόραΘεοδωρακοπούλου, Κωστή Αν. Σιάγκρη, Βασίλη Καυκούλα, Γιώργο Κ. Γεωργακόπουλο, Πάνο & Βασίλη Νικ. Μανιάτη, Γιώργο Νικ. Μπουρολιά, Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλο, Νίκο Σουλαντίκα,  Νίκο Καραδήμα, Πατρίκ Καίσαρη, Ρόζυ  Καρύδη,  Νίκο Σ. Καρτερολιώτη,  Ξενοφώντα  κ. Καρτερολιώτη, Παναγιώτη  Αργ. Θεοδωρόπουλο, τον κορυφαίο Λαμπαιναίο άσο όλων των εποχών με το προσωνύμιο “μάγος” Τάκη Φ. Οικονόμου, τον πρώην δήμαρχο Ιθώμης Κώστα  Γεωργακόπουλο, τον καλαματιανό Δικαστικό Επιμελητή Αργύρη Τσιγάρο, την δικηγόρο Ευγενία Αρ. Μακρή, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Βαλύρας Σταύρο Ηλ. Μακρή, τον αντιπρόεδρο & πρώην πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Νικ. Φωτεινό, Θέκλη Μπάκα μέλος της Τ.Κ,  την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Σοφία Μπούτση, τους δυο Ιθωμίτες Γεωπόνους  κ.κ. Νίκο Καρύδη (σ.σ. εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ)  & Ηλία Αρ. Μακρή, τον ιδιοκτήτη του καφέ “Agora” Νίκο Χαραλαμπόπουλο και δεκάδες φίλους/ες της ιστορικής ομάδας της Ιθώμης.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ