ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΔΕΙΡΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Ένα περιστατικό που σοκάρει έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας στην Καλαμάτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός δικαστικός επιμελητής την στιγμή που πήγε να εκτελέσει απόφαση σε γνωστό επιχειρηματία της Καλαμάτας, αυτός… εξερράγη, με το αποτέλεσμα να είναι να χειροδικήσει απέναντί του, καθώς και απέναντι και στους δύο μάρτυρες που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή!


Με βάση τα αναφερόμενα ήδη έχουν υπάρξει μηνύσεις εκατέρωθεν και ο γνωστός επιχειρηματίας κρατείται για να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

 


 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ