ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ - ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Σύμβαση παροχής υπηρεσίας συγκοινωνιακού έργου (έτους 2020), υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Ιωάννη Κάντζα.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάθεση από το Δήμο Καλαμάτας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Α.Ε. της εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου για το έτος 2020. Πιο συγκεκριμένα αφορά στη σύνδεση των Τοπικών Κοινοτήτων Ελαιοχωρίου, Βέργας, Αρφαρών, Άγριλου, Βελανιδιάς, Σταματινού και Βρομόβρυσης του Δήμου Καλαμάτας, που δεν εξυπηρετούνται από υφιστάμενη συγκοινωνιακή γραμμή. 

Για την κάλυψη της ανάγκης μετακίνησης των κατοίκων των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων στην πόλη της Καλαμάτας, είναι αναγκαία η ύπαρξη δρομολογίων σύνδεσης τους με την έδρα του Δήμου, προς άρση της γεωγραφικής, κοινωνικής και οικονομικής απομόνωσης τους.

Με βάση τις ανάγκες που κατατέθηκαν από τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων που δεν έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με την πόλη της Καλαμάτας, καθορίστηκε η δημιουργία των κατωτέρω τριών συγκοινωνιακών γραμμών:


1. Καλαμάτα – Αρφαρά – Άγριλος – Βελανιδιά – Σταματινού – Βρωμόβρυση, δύο (2) δρομολόγια την εβδομάδα.

 

2. Καλαμάτα – Ελαιοχώρι, έξι (6) δρομολόγια την εβδομάδα.

 

3. Καλαμάτα – Βέργα, οχτώ (8) δρομολόγια την εβδομάδα

 

Σημειώνεται ότι το κάθε δρομολόγιο περιλαμβάνει την προς τον προορισμό διαδρομή καθώς και την επιστροφή του.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 


 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ