ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΖΙΚΟΣ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΕΞΕΤΙΣΑ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΙ - ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια για κλοπή 5,9 εκατ. ευρώ - Ο φάκελος άνοιξε ξανά και ο ίδιος μιλά αποκλειστικά στο «Έθνος»


Έπειτα από 16 χρόνια στη φυλακή, ο 45χρονος Κώστας Αναζίκος επιστρέφει εκεί όπου έζησε τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής του. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος που είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση με στόχο το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Χρήματος που προήλθε από την κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος, που έγινε γνωστή ως το «ριφιφί της Καλαμάτας». Είναι ο μόνος κατηγορούμενος που έχει εκτίσει την ποινή των ισοβίων για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής στην Ελλάδα, με τις Αρχές να τον βάζουν εκ νέου στο μάτι.

 

 

«Βιώνω την ίδια υπόθεση από την αρχή» λέει ο πρώην ισοβίτης, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο «ριφιφί» της τράπεζας το 2004. Μια υπεξαίρεση ύψους 5.900.000 ευρώ, τα οποία «έκαναν φτερά», για να βρεθεί θαμμένο στη συνέχεια μόλις 1.300.000 ευρώ. «Αφού εξέτισα ολόκληρη την ποινή μου, για μια πράξη που μέχρι και σήμερα αρνούμαι κατηγορηματικά, βρίσκομαι και πάλι στη φυλακή, καταδιωκόμενος από την ίδια υπόθεση» αναφέρει ο Κώστας Αναζίκος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή άκουσε τις δικαστικές αρχές να του ανακοινώνουν την κρίση τους για την προφυλάκισή του. Ήταν ο μόνος από τους εμπλεκόμενους που οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς για κανέναν από τους υπόλοιπους 10 συγκατηγορουμένους του δεν ελήφθη παρόμοια απόφαση. Ο 45χρονος σήμερα «εγκέφαλος» έζησε τα καλύτερά του χρόνια στη φυλακή. Από όποια φυλακή και αν πέρασε φέρεται να είχε υποδειγματική συμπεριφορά και να μην έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά ποτέ.

 

Μάλιστα, όταν η υπόθεση του «ριφιφί» έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, το Ανώτατο Δικαστήριο για πρώτη φορά αναγνώρισε στο πρόσωπό του την ελαφρυντική περίσταση της καλής διαγωγής μέσα στη φυλακή. Όταν η δικογραφία επέστρεψε στο Εφετείο, οι εφέτες είπαν «όχι» στην αναγνώριση του ελαφρυντικού, το οποίο μέχρι τότε δεν είχε πάρει σάρκα και οστά ως ρύθμιση στο άρθρο 84 του Ποινικού Κώδικα. Ο δρόμος όμως είχε ανοίξει και ο ποινικός νομοθέτης το ενέταξε τελικά στα ελαφρυντικά, το οποίο αναγνωρίζεται κυρίως σε κρατούμενους για οικονομικά αδικήματα.

 

Ο ίδιος δεν το πήρε ποτέ και έτσι κάθισε στη φυλακή 16 χρόνια. Όσοι τον γνώρισαν, λένε ότι μπήκε στη φυλακή όταν η κόρη του ήταν 2 ετών. Σήμερα είναι 18. Είδε τον πατέρα της μόλις 6 μήνες. Τόσο έμεινε ελεύθερος. Η μοίρα του Κ. Αναζίκου φαίνεται ότι είναι «δεμένη» με την Τράπεζα της Ελλάδος. Όταν ήταν 20 ετών, ο μικρότερος αδελφός του κυνήγησε έναν ληστή της ίδιας τράπεζας, αποτρέποντας τελικά τη ληστεία. Όμως πλήρωσε την πράξη του αυτή με τη ζωή του, αφού ο ληστής τον πυροβόλησε. Τιμής ένεκεν, η Τράπεζα της Ελλάδος προσλαμβάνει τον μεγαλύτερο αδελφό του θύματος, Κώστα Αναζίκο. Από τότε άρχισε να εργάζεται στην τράπεζα, μέχρι τα 29 του, οπότε και κατηγορήθηκε για το μεγαλύτερο «ριφιφί» που έγινε ποτέ σε ελληνική τράπεζα. Στο πρώτο δικαστήριο καταδικάστηκε ομόφωνα, ενώ στο Εφετείο οριακά, με ψήφους 3-2.

 

Αμετάκλητα

 

Ο Κ. Αναζίκος σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ αθωώθηκε αμετάκλητα για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Τότε δεν υπήρχαν στοιχεία για ξέπλυμα των χρημάτων που είχε καταδικαστεί ότι υπεξαίρεσε. Αυτό το υπέρογκο ποσό των χρημάτων δεν αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε κάπου για να «ξεπλυθεί» και να νομιμοποιηθεί. Υστέρα από πολύμηνες έρευνες, οι Αρχές εντόπισαν ενδείξεις εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα αλλά και στην Καλαμάτα.

 

Χειροπέδες στον καταδικασμένο για κλοπή-μαμούθ 5,9 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος

 

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, η ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, με τη βοήθεια του «κοριού» αλλά και της παρακολούθησης διά ζώσης, κατέληξαν σε ένα πολυσέλιδο διαβιβαστικό, το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν, δείχνει τη διάπραξη μιας σειράς κακουργηματικών πράξεων, όπως της εκβίασης, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, όπλων και συμπληρωμάτων διατροφής. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι συλληφθέντες «ενώθηκαν» τον Σεπτέμβριο του 2019 και ως μέλη της οργάνωσης με ιεραρχική διάρθρωση και διακριτούς ρόλους ασκούσαν σωματική βία ή απειλή βίας σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να πετύχουν βλάβη της επιχείρησής τους.

 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από τις αρχές του 2020, τρεις από τους κατηγορουμένους εμπλέκονται στην προμήθεια, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία απαγορευμένων μέσων και συγκεκριμένα αναβολικών ουσιών, με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής διάθεσης, ικανότητας και απόδοσης ερασιτεχνών αθλητών. Στις έρευνες που έγιναν, παρουσία εισαγγελέα, σε δεκάδες σπίτια, μόνιμες κατοικίες και εξοχικά, οχήματα κ.λπ. κατασχέθηκαν 50.000 ευρώ, πολλά κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι τώρα μπαίνουν στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών, usb, υπολογιστές παλάμης, φυσίγγια πυροβόλων και κυνηγετικών όπλων, ένα πιστόλι χωρίς άδεια και τρεις γεμιστήρες. Υπήρξε όμως και μια σειρά άλλων ευρημάτων, τα οποία σε συνδυασμό με τις καταγραφείσες τηλεφωνικές συνομιλίες οδήγησαν στην απαγγελία κατηγορίας για εμπορία αναβολικών ουσιών. Ειδικότερα, βρέθηκαν αναβολικές ουσίες σε ενέσιμη μορφή και σε μορφή χαπιών αλλά και πολλές χειρόγραφες σημειώσεις για την υπόθεση.

 

Απολογούμενος, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο η ιδιοκτησιακή σχέση του με τα νυχτερινά κέντρα που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για να ξεπλυθεί το χρήμα που «έκανε φτερά» το 2004 από την Τράπεζα της Ελλάδος. Επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την κλοπή και πως τα χρήματα που αναφέρονται στην επίδικη δικογραφία δεν προέρχονται σε καμία περίπτωση από κεφάλαια της ΤτΕ. Το ερώτημα, πάντως, παραμένει. Εάν είναι ο ίδιος ο δράστης του «ριφιφί» το 2004, όπως έκρινε έστω και κατά πλειοψηφία το Εφετείο, πού είναι τα χρήματα της κλοπής; Ποιος τα διαχειρίζεται τόσα χρόνια;

 

 

«Το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο της δικογραφίας είναι οι τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες ωστόσο είναι περικομμένες και αποσπασματικές, με αποτέλεσμα το πραγματικό νόημά τους να αλλοιώνεται και να παρερμηνεύεται» λέει ο Κ. Αναζίκος, χωρίς ωστόσο οι ισχυρισμοί του να γίνονται αποδεκτοί από τους δικαστές. Επιστρέφει έτσι στις φυλακές, περιμένοντας να συλλέξει περισσότερα στοιχεία για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με το ξέπλυμα και τη συγκρότηση της εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία τον κατηγορούν. Θα τα καταφέρει;  Άγνωστο.

 

Ο δικηγόρος του

 

«Η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μεταξύ άλλων, και σε βάρος των εντολέων μου συνίσταται σε βαρύτατες κατηγορίες, με βασικό αδίκημα τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Τα φερόμενα ως ενοχοποιητικά στοιχεία βασίζονται αποκλειστικά σε τηλεφωνικές συνομιλίες και σε πιθανολογήσεις των διωκτικών Αρχών» δηλώνει ο Θεόδωρος Μαντάς, συνήγορος του Κ. Αναζίκου, και επισημαίνει: «Χαρακτηριστικό είναι ότι για το εν λόγω αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες έχει εκδοθεί ήδη από το 2005 αμετάκλητη αθωωτική απόφαση. Τέτοιου είδους προχειρότητες στον σχηματισμό ποινικών δικογραφιών πλήττουν τις αρχές της δίκαιης δίκης και του τεκμηρίου αθωότητας».


Πηγή – πληροφορίες: https://www.ethnos.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO