ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ)

Δυστυχώς, όσοι έχουν την χαρά να διέρχονται της μοναδικής κεντρικής οδικής αρτηρίας που συνδέει το χωριό Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας με την πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, αλλά και με τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας βλέπουν αυτές τις  απαράδεκτες  και προσβλητικές εικόνες, που από μόνες τους αποτελούν ντροπή για όλους τους πολιτισμένους και περιβαλλοντολογικά ανήσυχους ανθρώπους.

 

Όπως  δυστυχώς έχουμε επισημάνει με τον πιο τραγικό τρόπο κατά επανάληψη  και  κατά καιρούς έχουμε  γράψει με παρά πολύ πόνο για αυτές τις εικόνες ντροπής για την διαγνωσμένη  εγκατάλειψη των αρμόδιων φορέων, αλλά και για την διαπιστωμένη απύθμενη ανυπαρξία της τοπικής κοινότητας να ανταπεξέλθει στα σημαντικά προβλήματα και να διαχειριστεί και να επιλύσει τα μείζονα προβλήματα, όπως τον σκουπιδιών που ταλαιπωρούν  την τοπική κοινωνία, που είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας.

 

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι  εμείς ως η  κύρια ενημερωτική και δημοσιογραφική  σελίδα, «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  που πάντα δρούμε με γνώμονα το καλό όλων και αναζητώντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και λύση των προβλημάτων,  προβάλουμε όλα αυτά που  μας ντροπιάζουν, ώστε να χτυπήσουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την δημόσια υγεία.

 

Βέβαια, πρέπει εδώ να πούμε ότι έχουμε «τιμηθεί» ιδιαίτερα από την τοπική κοινότητα, διότι έχουν κάνει μόνο για εμάς τοπικό συμβούλιο χωρίς να το ξέρουν, ούτε οι σύμβουλοι, ούτε και εμείς. Και βέβαια πρέπει να θυμηθούμε ότι τοπικό όργανο που έκρινε και αποφάσισε σε βάρος  των πολιτών του και των κατοίκων του , μετά του Τοπικού Συμβουλίου Πλατέος , ήταν  αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βόλου, όπου το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε εναντίον και έκρινε ανεπιθύμητο τον τότε Μητροπολίτη Δημητριάδος τον μέγιστο,  μακαριστό Χριστόδουλο….!!!!

 

Και γιατί έκαναν συμβούλιο ενάντια στην μοναδική ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική  σελίδα μας….;;;;;;

 

Μα βέβαια, γιατί εμείς δεν γλύφουμε, ούτε βάζουμε την τσέπη μας  και το προσωπικό μας όφελος πάνω από την δημόσια υγεία και το μέλλον της τοπικής κοινωνίας  και των παιδιών μας. Γιατί δεν κάνουμε προμόσιον σε μάσκες από πετσάφια, αλλά φωνάζουμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά με όλη την δύναμη της ψυχής μας,   για τα ουσιώδη και τα σημαντικά προβλήματα, για το ότι αυτή η τοπική κοινωνία πορεύετε χωρίς γιατρό, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς κατάλληλο πόσιμο νερό και για το ότι κυριαρχεί η εικόνα της εγκληματικότητας, της εγκατάλειψης και της βρομιάς και ο τόπος μας  έχει γίνει μια απέραντη χωματερή. Όπως ακράδαντα μαρτυρούν οι εικόνες άλλωστε από μόνες τους…!

 

Τα συμπεράσματα δικά σας ………….
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ