ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ (δείτε φωτογραφίες)

Την 29 Ιουνίου 2020 τις 17:30 το απόγευμα, 2 οχήματα από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, των οποίων οι οδηγοί των οχημάτων είναι και γείτονες  συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, που αυτό συμβαίνει μια φόρα στα χίλια χρόνια.

Το αποτέλεσμα του Τροχαίου ατυχήματος  με 3 άτομα να έχουν τραυματιστεί συνέβη σε πλαγιομετωπική σύγκρουση στην αρχή της γέφυρας του Αλφειού στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το ilialive, έχουν τραυματιστεί τρία άτομα. Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος μάρκας Honda και δύο επιβάτες από το όχημα τύπου Audi.

Το Audi είχε κατεύθυνση προς την Κρέστενα Ηλείας  όταν σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε με το Honda που έβγαινε από τον δρόμο του αναχώματος του Αλφειού, από την πλευρά του Ποτοκίου.

Από τη σύγκρουση το Honda έκανε περιστροφή και σταμάτησε πάνω στη γέφυρα του Αλφειού δίπλα στα κιγκλιδώματα ενώ ακριβώς απέναντι σταμάτησε την πορεία του το Audi.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τους τραυματίες. Επίσης ειδοποιήθηκε και μετέβη στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.ilialive.gr

 

  

 


 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ