ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

    Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας ανακοινώνουμε ότι η νέα ταλαντούχα συγγραφέας Χρύσα Πολυχρόνη,  ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη συγγραφή και εκδόθηκαν δυο νέα ενδιαφέροντα  βιβλία,  τα οποία είναι μικρές νουβέλες  και είναι: «Στη σκιά του θανάτου» και «Μοιραία επιλογή» και αποτελούν να  είναι η επόμενη σελίδα στη συγγραφική της πορεία μετά την πετυχημένη πορεία του πρώτου της  βιβλίου της με τίτλο «Πέρα από το ποτάμι».

Η επιλογή ενός από τα άκρως ωραία και καταπληκτικά βιβλία της αγαπητής μας Χρύσας θα αποτελέσουν μεγάλη τιμή και σημαντική βοήθεια στα νέα βήματά της.

Η ανεξάρτητη, μοναδική, έγκυρη και ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», εύχεται στη νέα συγγραφέα καλή επιτυχία και τα βιβλία της να είναι καλοτάξιδα.

Τα νέα βιβλία είναι σε μορφή e-book.  Για την αγορά τους μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκδοτικό οίκο Εκδόσεις Anima (anima publications).

 

 

Χρύσα Πολυχρόνη

Η Χρύσα Πολυχρόνη γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.

Από μικρή αγαπούσε τις ιστορίες φαντασίας και μυστήριου και στην εφηβεία άρχισε να πειραματίζεται με γραπτά κείμενα, κυρίως μικρά διηγήματα, που την άνοιξαν το δρόμο της δημιουργίας και της συγγραφής.

Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις «ΑΝΙΜΑ» το 2019 – «Πέρα από το ποτάμι».

Οι μικρές νουβέλες «Στη σκιά του θανάτου» και «Μοιραία επιλογή» είναι η επόμενη σελίδα στη συγγραφική της πορεία.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ