ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    Εκατό καρπούζια κατέσχεσε και κατέστρεψε, όπως ορίζει ο νόμος, η Δημοτική Αστυνομία το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στη γέφυρα του ΟΣΕ, στο πεζοδρόμιο στην είσοδο για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό…

     Όπως ενημερωθήκαμε από τη Δημοτική Αστυνομία, ο πωλητής των καρπουζιών δεν είχε άδεια.

Ανάλογες κατασχέσεις και καταστροφές προϊόντων έχουν γίνει και το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αγοράς, τις ημέρες της Λαϊκής.

Η Δημοτική Αστυνομία, ενημερωθήκαμε, θα συνεχίσει τους ελέγχους σε συνεργασία και με την Ελληνική Αστυνομία διότι το παραεμπόριο έχει πάρει διαστάσεις και υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους παραγωγούς με άδεια πώλησης των προϊόντων τους.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamatajournal.gr

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:


Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ