ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΡΩΤΑ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

Σε έργα σε γήπεδα της Μεσσηνίας που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, ωστόσο καθυστερούν, αναφέρεται η Αντωνία Μπούζα. Η περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης Τατούλη και πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κάνει λόγο για “ανεξήγητη εμμονή και πιθανό ρεβανσισμό”, ως αιτία των καθυστερήσεων των έργων από τη νέα περιφερειακή αρχή Νίκα, ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί εγγράφως, όπως προβλέπεται από απόφαση Θεοδωρικάκου για τον πρότυπο κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Ερώτηση της Αντωνίας Μπούζα:

 

“Σύμφωνα με την υπ.αριθ.42071/17-7-2020 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών που αφορά τον πρότυπο Κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, άρθρο 17 παρ.1 και 2

 

ΕΡΩΤΩ:

 

1.Στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Πέτρου Τατούλη, είχαν δρομολογηθεί πολλά έργα υποστηρικτικά της κοινωνίας, που σήμερα ή έχουν απενταχθεί ή έχουν αδρανήσει από τη Νέα Περιφερειακή Αρχή Νίκα.

 

Τα έργα υποστήριξης του Αθλητισμού στη Μεσσηνία, από ανεξήγητη εμμονή και πιθανό ρεβανσισμό, έχουν υποβαθμιστεί από τη νέα Περιφερειακή Διοίκηση.

 

Κατόπιν των ανωτέρω και σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρ.17 του πρότυπου κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρακαλώ όπως ενημερωθώ εγγράφως :

 

Α. ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΛΥΡΑΣ

 

Για την αναγκαιότητα μείωσης από τη διοίκηση Νίκα, του εγκριθέντα προϋπολογισμού από 55.000 ευρώ σε 35.000 ευρώ και για την πορεία υλοποίησης της τοποθέτησης κερκίδας του γηπέδου της Βαλύρας που εξυπηρετεί έναν ενεργό αθλητικό Σύλλογο από το 1969 , όπως επίσης και για την λογική που κυριάρχησε στην απόφασή σας, υποβάθμισης του έργου με την κατασκευή 150 θέσεων κερκίδας , αντί της προβλεπόμενης από τη μελέτη 400 θέσεων.

 

Β.ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ

 

Γιατί καθυστερεί το ήδη εγκεκριμένο έργο τοποθέτησης κερκίδων στο γήπεδο Ανδρούσας προϋπολογισμού 70.000 ευρώ και σε ποία πορεία βρίσκεται η Β΄φάση του δικού μας έργου, που αφορά τον φωτισμό του γηπέδου;

 

Γ.ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΓΑ

 

Η ήδη ολοκληρωμένη μελέτη για τον τοίχο αντιστήριξης και η επόμενη φάση για την τοποθέτηση κερκίδων βρίσκεται σε αδράνεια. Η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, είχε μεριμνήσει και για την χρηματοδοτική επάρκεια, από τη χρήση των χρημάτων των εκπτώσεων. Παρακαλώ όπως ενημερωθώ αρμοδίως για την απόλυτη αδιαφορία της νέας Περιφερειακής Διοίκησης για το εν λόγω έργο.

 

Δ.ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΥ

 

Η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, είχε προχωρήσει τη μελέτη για έργο προϋπολογισμού 190.000 ευρώ, είχε ψηφιστεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο και είχε εξεύρει τη χρηματοδότηση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και λοιπών επιδιορθώσεων στο γήπεδο στο Πλατύ Μεσσηνίας .

Παρακαλώ όπως ενημερωθώ για την πορεία του ήδη δρομολογημένου έργου, διότι υπάρχει αναταραχή στην τοπική κοινωνία από την έλλειψη ενδιαφέροντος και πρωτοβουλιών”.

                                                         

Πηγή – πληροφορίες: https://www.facebook.com/antbouza

 

 

Αναδημοσίευση:


Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ