Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ

Παρελθόν από την ομάδα του «Α.Π.Σ. Ατρόμητου Πλατύ» μετά από 4 χρόνια όπου μάλιστα είχε διπλό ρόλο αποτελεί ο Δημήτρης Παυλόπουλος.


Δημοσιεύουμε και την δήλωση του Δημήτρη Παυλόπουλου που είναι η εξής:

 

Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην κοινή μας πορεία τόσο σαν παίκτη, όσο και τα τελευταία τρία χρόνια στο διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή.

 

Αυτά τα 4 χρόνια καταφέραμε η ομάδα να σταθεί ανταγωνιστική και να παίξουμε θελκτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες.

 

Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές έντασης , αγωνίας, πάθους, χαράς, λύπης που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και για την άψογη συνεργασία τους.

 

Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας για καθαρά προσωπικούς λόγους σε συνεννόηση με την Διοίκηση , αποφασίσθηκε από κοινού, η αποδέσμευση μου από την ομάδα.

 

Υ.Γ. Ήρθα σαν ξένος … μα φεύγω σαν φίλος , καλή δύναμη και συνέχεια στον Ιστορικό Ατρόμητο αλλά και στην νέα Διοίκηση!!!

                                                               

Πηγή – πληροφορίες: https://www.taklin.gr

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

 

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ